Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | După şapte etape, Clinceniul părăseşte locurile direct retrogradabile: "Acasă suntem greu de bătut" Cum explică cei doi antrenori rezultatul din meciul direct

VIDEO | După şapte etape, Clinceniul părăseşte locurile direct retrogradabile: "Acasă suntem greu de bătut" Cum explică cei doi antrenori rezultatul din meciul direct

Superliga

Comentarii

De când joacă din nou partidele de acasă pe propria arenă, ilfovenii nu au primit gol în cele 3 jocuri disputate. Iar succesul împotriva trupei lui Teja le-a permis să ajungă pe poziţia a 12-a a clasamentului.

Academica a remizat cu Universitatea Craiova şi le-a învins pe FC Botoşţani şi Poli Iaşi de când echipa s-a întors pe stadionul pe care a obţinut promovarea în Liga I. 
 
"Băieţii au pus în practică tot ceea ce am lucrat la antrenament, am fost bine organizaţi. Practic am dominat acest meci cap - coadă, fără modestie, meritam să-l câştigăm. 
Din nefericire suferim la lot, suntem puţini numeric şi  a trebuit să improvizez cu Achim. Nu vreau să fiu răutăcios dar cred că dacă nu două, cel puţin un penalty a fost. Vine acum Dinamo. Avem o pauză binevenită în care ne putem pregăti, ne revin şi jucătorii accidentaţi şi suspendaţi şi cu Dinamo este un alt meci, cu altă încărcătură. Jucând acasă, vedeţi că noi nu pierdem acasă, pe acest teren şi sperăm ca şi cu Dinamo să fie acelaşi rezultat" a declarat Ilie Poenaru, antrenorul celor din Clinceni. 
 
Poli Iaşi ar fi revenit în zona play-off-ului cu un succes împotriva Academicii.  
 
"Dacă atunci când ai ocazii nu bagi mingea în poartă şi nu dai gol, e greu. Plus că trebuie mai mare determinare, am spus întotdeauna că fotbalul se joacă cu ambiţie, cu dorinţă. 1.04
Sunt supărat pentru că prima repriză am avut câteva ocazii, nu am putut să marcăm, după care a doua repriză chiar au avut ei 2-3 ocazii şi până la urmă a venit şi golul din fază fixă. Normal că rămân optimist şi trebuie să ne revenim repede. Am spus că vedem cum, în ce condiţii trebuie să ne ridicăm pentru că suntem jos şi trebuie să ne ridicăm. Altfel va fi greu dacă nu încercăm să ne trezim,. să avem mai mult curaj. Iaşiul nu este o echipă care are valoarea deocamdată să se bată la play off. Iaşiul este o echipă formată în 3 luni şi jumătate, cu un început foarte bun de campionat" a precizat Mihai Teja după eşecul din etapa a 16-a. 
 

 

Afla mai multe despre: academica clincenipoli iaşiilie poenarumihai teja 

viewscnt
Articole similare