Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”E adevărat că nu suntem cu banii la zi”. Dani Coman recunoaşte problemele financiare de la Astra

VIDEO | ”E adevărat că nu suntem cu banii la zi”. Dani Coman recunoaşte problemele financiare de la Astra

Fotbal

Comentarii

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXV-a a Ligii I.

La finalul partidei, Dani Coman i-a felicitat pe jucători jucători şi pe cei din staff-ul tehnic pentru vicotrie. ”Vreau să felicit jucătorii, staff-ul tehnic, pentru că au fost extraordinari, chiar dacă nu am făcut un meci foarte bun. A fost un meci în care s-au luptat exemplar. Un meci în care au arătat determinare, inteligenţă şi o dorinţă extraordinară de a juca în play-off.”

Preşedintele Astrei Giurgiu a recunoscut că sunt probleme financiare la echipă, însă dă asigurări că jucătorii îşi vor primi salariile până la ultimul leu. ”Chiar dacă la Astra au existat întârzieri, toţi jucătorii şi-au primit banii până la ultimul leu. Nu numai la noi sunt întârzieri. Jucătorii şi-au primit chiar ieri o primă de joc de la meciul cu Viitorul, şi-au primit o parte din drepturile salariale. E adevărat că nu suntem cu banii la zi, dar încercăm să facem faţă cerinţelor.”

În ultimul duel din sezonul regulat al Ligii 1, Astra Giurgiu va face deplasare la Craiova. Partida va fi în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: astraliga 1dani coman 

viewscnt
Articole similare