Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "E groaznic!". Singura şansă ca Dinamo să se salveze de la retrogradare. Ioan Andone trage un semnal de alarmă

VIDEO | "E groaznic!". Singura şansă ca Dinamo să se salveze de la retrogradare. Ioan Andone trage un semnal de alarmă

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone este rivalul dinamoviştilor din play-out, fiind preşedintele celor de la FC Voluntari, însă speră ca echipa din Ştefan cel Mare să-şi revină şi să se salveze de la retrogradare.

Ioan Andone recunoaşte că Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă, iar acum speră ca investitorii spanioli care negociază cu Ionuţ Negoiţă să scoată clubul din impas.

"E groaznic, dar bine că am văzut că au apărut noi investitori. Este un lucru extrem de bun. Văd şi ei ce e Dinamo, au văzut şi ei că este un lucru extrem de bun. Oricum, o să fie o forţă mare ca să se facă stadionul nou care e în centru. Sigur se vor găsi soluţii ca şi Dinamo să aibă stadion nou.

Despre desfiinţare, nu cred că se pune problema. Trebuie să termine campionatul, acum să vedem cu cine. Nu au nicio şansă dacă bagă juniorii. Şi Chindia, toată lumea joacă cu loturile complete. N-au nicio şansă sa se salveze dacă bagă juniori.

Ca să se salveze trebuie să facă 11 puncte cel puţin. Dar ei au 11 puncte din 21, pentru că ei au 7 meciuri. Mulţi şi-ar dori să oprească acest campionat, dar opreşti şi ce faci cu echipele care promovează? Sunt cazuri excepţionale, dar trebuie să se ia o decizie dacă trebuie să să oprească, dar eu zic că nu trebuie să se ajungă aici. Se poate juca în continuare" , a declarat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare