Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "E idolul meu". Hagi, descris în cuvinte elogioase

VIDEO | "E idolul meu". Hagi, descris în cuvinte elogioase

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru este revelaţia începutului de sezon în materie de antrenori români. Cu el pe bancă, FC Botoşani e neînvinsă până acum în Liga I şi e la doar patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

La finalul meciului cu Viitorul, încheiat la egalitate, scor 2-2, Croitoru a mărturisit că sursa lui de inspiraţie este chiar cel căruia i-a pus piedică, Gheorghe Hagi.

"Cea mai bună apărare este atacul, din punctul meu de vedere. Nu mă interesează câte goluri iau. Sunt setat să marchez mai mult decât adversarul.  Mult din ceea ce fac acum este luat din filozofia domnului Gică(n.r. Hagi). Şi cred că se vede. 

Obiectivul nu este play off-ul, v-am spus clar, e să fac echipa să joace cât mai frumos, nu mi s-a trasat nici un obiectiv din partea domnului Iftime, a patronatului", a declarat Marius Croitoru la conferinţa de presă de la finalul meciului Viitorul - FC Botoşani.

Iar replica managerului tehnic al constănţenilor nu a întârziat să apară. 

"S-a inspirat, n-a furat. Lăsând la o parte, joacă foarte bine. Botoşaniul tot respectul. De la egal la egal, a venit, joc deschis, a ieşit un joc pe contre, dar eu cred că noi meritam să câştigăm în condiţii normale. Dar a plouat mult la Constanţa, a bătut vântul rău într-o direcţie. Şi era greu să ajungă aşa. Doar într-o direcţie", a declarat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă de la finalul meciului Viitorul - FC Botoşani.

Afla mai multe despre: croitoruviitorulfc botosanihagi 

viewscnt
Articole similare