Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E supărare mare la scrimă. Nici măcar medalia de argint obţinută la CM din China n-a liniştit-o pe Ana Maria Popescu

VIDEO | E supărare mare la scrimă. Nici măcar medalia de argint obţinută la CM din China n-a liniştit-o pe Ana Maria Popescu

Alte sporturi

Comentarii

Ana Maria Popescu a obţinut în China prima sa medalie majoră după revenirea în activitate. Dar nu este mulţumită. Condiţiile pe care le are la lot o pun pe gânduri pe vicecampioana mondială.

”În loc de primiri fastuoase şi de flori mi-aş dori să primesc un preparator fizic, mi-aş dori să primesc un medic care să vină cu noi la competiţie. Ce mi-aş mai dori? Mi-aş dori să nu mă mai uit cu jind la celelalte delegaţii care vin cu staff-urile complete, mi-aş dori să nu mai fie aşa pentru noi şi mi-aş dori să nu mai fiu excepţia care confiormă reguila”, a spus Ana Maria Popescu.

În afara medaliei obţinute de Ana Maria Popescu, restul delegaţiei nu a reuşit rezultate notabile. Se aştepta mult de la echipa feminină de spadă, de la cea de sabie masculin şi de la Bianca Pascu la sabie individual.

”Dacă mi-am dat seama de ceva la acest Campionat Mondial, mi-am dat seama că nu se mai poate aşa, fără un sistem în spate nu o să mai putem să facem performanţă, credeţi-mă”, a mai spus vicecampioana mondială.

Este o medalie care salvează pe moment scrima românească? ”Salvează, dar oarecum păcăleşte dacă mă înterebaţi pe mine. Dacă mă întrebaţi pe mine, ne păcălim singuri”, a concluzionat Ana Maria.

 

Afla mai multe despre: scrimaana maria popescu,  

viewscnt
Articole similare