Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu a bătut palma cu FRF. Prima reacţie la ieşirea de la ultimele discuţii: "Sunt şanse foarte mari, îmi doresc foarte mult!"

VIDEO | Edi Iordănescu a bătut palma cu FRF. Prima reacţie la ieşirea de la ultimele discuţii: "Sunt şanse foarte mari, îmi doresc foarte mult!"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani) e noul selecţioner al României. Antrenorul a sosit, sâmbătă, la sediul FRF pentru a bate palma cu şefii de la Casa Fotbalului.

VIDEO | Edi Iordănescu a bătut palma cu FRF: e noul selecţioner al României! Când va fi prezentat oficial

UPDATE 19:25 - Edi Iordănescu a plecat de la sediul FRF şi a anunţat că, după ultimele discuţii, sunt şanse foarte mari ca el să devină selecţioner. Iordănescu Jr. a anunţat că îşi doreşte să devină selecţioner.

„Aţi avut multă răbdare şi vă mulţumesc, din păcate încă nu pot să vă spun ceva concret. Iese nea Mihai (n.r. - Stoichiţă) acum şi poate să spună mai multe despre poziţia Federaţiei. Sunt perspective foarte importante şi e posibil să se materializeze. Vedem. Sunt şanse foarte mari, mai multe detalii vă dă nea Mihai, poziţia Federaţiei contează cel mai mult. Eu tot ce pot să spun e că îmi doresc foarte mult. De-asta sunt aici.

(n.r. - ne califici la EURO?) Doamne ajută! Deocamdată să se oficializeze şi după care pot să vă spun mai multe”, a declarat Edi Iordănescu, la plecarea de la FRF.


Federaţia Română de Fotbal a ales. Edi Iordănescu este noul selecţioner al României şi îi calcă, astfel, pe urme tatălui său, Anghel Iordănescu. Sâmbătă, Iordănescu Jr. s-a prezentat la FRF pentru a bate palma cu şefii, după ce avocaţii dat OK-ul pentru contractul propus de la Casa Fotbalului.

Edi Iordănescu este noul selecţioner al naţionalei, dar nu va fi prezentat oficial până când numirea sa nu va fi aprobată în Comitetul Executiv al FRF. Este, practic, o formalitate, dar este nevoie de aprobarea Comitetului Executiv pentru orice contract mai mare de 50.000 de euro.

Edi Iordănescu e alesul FRF, după ce negocierile cu Loţi Boloni au picat. Adrian Mutu era şi el o variantă, însă în cele din urmă a fost ales Iordănescu. Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu au primit şi ei propunerea de a fi selecţioneri, dar au declinat-o.

Telekom Sport a surprins sosirea lui Edi Iordănescu la Federaţia Română de Fotbal pentru a bate palma cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, preşedintele şi directorul tehnic al FRF.

Afla mai multe despre: edi iordanescufrfcontractselectionervideoromania 

viewscnt
Articole similare