You are here:

VIDEO | Elias Charalambous şi-a prezentat noua maşină! Imagini inedite la volan cu antrenorul de la FCSB: "Cred că vă place şi vouă"

VIDEO | Elias Charalambous şi-a prezentat noua maşină! Imagini inedite la volan cu antrenorul de la FCSB: "Cred că vă place şi vouă"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous e foarte mândru de noua sa maşină! Le-a prezentat-o jurnaliştilor, înaintea meciului cu Petrolul. Sâmbătă debutează şi Daniel Bîrligea, de la 21:30, live video pe Orangesport.ro.

Elias Charalambous şi-a prezentat noua maşină, înainte de FCSB - Petrolul

Elias Charalambous a venit la conferinţă la volanul noului său bolid, primit cadou de la sponsorul echipei: "Îmi place foarte mult, e confortabilă, are foarte multe dotări şi cred că vă place şi vouă. E confortabilă, nu? Nu-mi place să conduc foarte tare, îmi place să conduc preventiv. 

FCSB joacă sâmbătă cu Petrolul, iar Elias Charalambous l-a anunţat titular pe Bîrligea. 

"Nu vreau să pun nicio presiune pe Birli sau pe alt jucător. Îi ştim calităţile, i-am văzut abilităţile la antrenamente. Sunt sigur că va ajuta echipa, dar nu poate de unul singur", a mai spus antrenorul campioanei. 

Campioana are doar două victorii în primele opt etape şi e în partea de jos a clasamentului. Tătăruşanu a venit în vestiar, pentru a-i încuraja pe jucători, iar MM Stoica a prezentat cele şase motive pentru care suporterii ar trebui să fie pe Stadionul Steaua

"A fost foarte bine pentru noi că Ciprian a venit acum două zile la antrenament ca să vorbească cu băieţii, să le arate că nimic nu e imposibil", a mai spus Elias Charalambous. 

Afla mai multe despre: elias charalambouselias charalambous fcsbfcsb petrolul 

viewscnt
Articole similare