Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Elisabeta Lipă, la Zoom Sport! Din fruntea Agenţiei Naţionale pentru Sport, despre: bugetul alocat federaţiilor, scandalul din gimnastică şi "legea Novak"

VIDEO | Elisabeta Lipă, la Zoom Sport! Din fruntea Agenţiei Naţionale pentru Sport, despre: bugetul alocat federaţiilor, scandalul din gimnastică şi "legea Novak"

Special

Comentarii

Zoom Sport, emisiunea moderată de Corina Marinş, a debutat cu un nou sezon, iar invitata ediţiei de vineri a fost Elisabeta Lipă, cea mai mare canotoare a lumii.

Elisabeta Lipă, la Zoom Sport

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a fost invitata Corinei Marinaş la Zoom Sport, într-o discuţie despre starea sportului românesc.

Elisabeta Lipă a fost numită în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Sport, printr-o decizie a prim-ministrului Marcel Ciolacu, în iunie. 

Din acel moment, ea a început căutările pentru a le asigura federaţiilor bugetul necesar, iar la Zoom Sport a vorbit despre raportul dintre performanţe şi banii alocaţi structurilor sportive. 

De asemenea, Elisabeta Lipă a fost mirată de scandalul dintre Cătălin Ponor şi antrenorul lotului naţional, într-un eveniment petrecut la Campionatul Mondial din Antwerp. 

Considerată cea mai mare canotoare a lumii, Elisabeta Lipă vrea ca cluburile să folosească din proprie iniţiativă sportivi români şi să nu fie constrânse doar de "legea Novak"

Agenţia Naţională pentru Sport s-a înfiinţat după desfiinţarea Ministerului Sportului condus în ultimii doi ani de Eduard Novak.

Afla mai multe despre: elisabeta lipaelisabeta lipa zoom sport,  

viewscnt
Articole similare