You are here:

VIDEO emoţionant | Marius Şumudică a fost la un pas de lacrimi în timpul conferinţei de presă: ”Sunt mai sentimental”

VIDEO emoţionant | Marius Şumudică a fost la un pas de lacrimi în timpul conferinţei de presă: ”Sunt mai sentimental”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a fost vizibil emoţionat în momentul în care a vorbit despre părinţii săi.

Revenit în fotbalul românesc după trei, Marius Şumudică a fost la un pas de lacrimi când a dezvăluit ce i-au transmis părinţii săi la auzirea veştii că a semnat cu Rapid.

”Cel mai frumos mesaj pe care l-am primit a fost de la părinţii mei. Au o vârstă. Mi-au spus 'în sfârşit, tată, eşti acasă'. Eu sunt mai sentimental. Sper să-i ţină Dumnezeu în viaţă. Nu mi-a lipsit nimic în limita posibilităţilor pe care familia mea le avea la momentul respectiv”, a spus Marius Şumudică.

Marius Şumudică, noul antrenor al Rapidului

Antrenorul a semnat un contract valabil doi ani cu Rapid şi va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro.

Primul meci cu Marius Şumudică pe bancă se va disputa vineri seara, de la ora 22:00, la Iaşi, atunci când Rapid caută să “spargă gheaţa” cu prima victorie a sezonului, împotriva Politehnicii.

Ca antrenor, pe lângă experienţa de pe banca Rapidului, din sezonul 2010/2011, când i-a condus pe giuleşteni în 29 de etape, Marius Şumudică a mai antrenat la Astra Giurgiu, alături de care a şi ridicat trofeul de campion, Farul Constanţa, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, CFR Cluj, dar şi formaţii din străinatate, ca Al Shabab, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, Malatyaspor sau Al Raed.

Afla mai multe despre: rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare