You are here:

VIDEO | ”Era supărat”. Gigi Becali a dezvăluit ce-a vorbit cu Dică după înfrângerea cu CFR: ”Stai liniştit că eu nu mă agăţ de scaun”

VIDEO | ”Era supărat”. Gigi Becali a dezvăluit ce-a  vorbit cu Dică după înfrângerea cu CFR: ”Stai liniştit că eu nu mă agăţ de scaun”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la Telekom Sport că a discutat cu Dică după înfrângerea de aseară cu CFR, iar antrenorul de 38 de ani l-a asigurat că va rezilia fără să aibă pretenţii financiare.

”Am vorbit (n.r. - cu Dică). Era supărat, o să mă întâlnesc cu el să vorbim. Aseară şi eu eram supărat. Probabil s-a supărat şi el dar nu aveam ce face. Problema nu este că ce s-a întâmplat, de fapt, aseară, problema e că sunt mai multe adunate. Jucători mulţi accidentaţi. 2-0 ai cu Botoşani, te egalează, în 10 oameni Mediaşul te domină. Nu e în regulă asta. Astea sunt lucruri care nu sunt în regulă. Şi atunci îţi dai seama. Niciodată nu dominăm, nu avem siguranţă. În niciun moment al jocului nu avem siguranţă. Şi nu e în regulă”, a spus Gigi Becali.

Fiind întrebat dacă dică este dispus să rezilieze, latifundiarul din Pipera a adăugat: ”Da, el a spus 'nea Gigi stai liniştit că eu nu mă agăţ de scaun şi de bani. Eu o să plec, îmi dau demisia şi gata'. Aşa e şi bine, el chiar mi-a spus ai să vezi că peste 2-3 ani o să mă suni să mă aduci. Zic du-te, capă-tă experienţă încă 2-3 ani şi aşa să fie. Pe mine mă doare sufletul”.

Îl doare despărţirea de Nicolae Dică

”Nu că mă despart prieten, mă doare sufletul de el. Dar nu am ce face. S-au strâns multe, am luat tot ce e mai bun şi nu joc fotbal. Asta e ceva în neregulă şi atunci ne despărţim. Nu e mare lucru, nu e niciun fel de problemă. Nu vroiam acum, de sărbători, să fac supărare la oameni, dar aşa a fost să fie”, a mai spus Gigi Becali la Telekom Sport.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare