Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eriksen, vizită în cantonamentul lui Inter după incidentul de la EURO 2020. S-a îmbrăţişat cu Ionuţ Radu

VIDEO | Eriksen, vizită în cantonamentul lui Inter după incidentul de la EURO 2020. S-a îmbrăţişat cu Ionuţ Radu

Inter Milano

Comentarii

Eriksen s-a întors la Milano, însă doar pentru o scurtă vizită. Fotbalistul care a căzut inert pe gazon la Euro nu va mai putea juca fotbal pentru Inter.

Christian Eriksen şi-a reîntâlnit în sfârşit colegii, pe care nu îi mai văzuse de pe 23 mai. Fotbalistul danez s-a prezentat în cantonamentul lui Inter pentru a efectuat nişte teste medicale. Clubul din Milano a transmis că jucătorul se simte bine şi că urmează un program de recuperare, recomandat de medicii spitalului din Copenhaga.

După ce s-a prăbuşit pe teren la Euro 2020, Eriksen a fost operat la inimă şi i s-a implantat un defibrilator cardiac, care să regleze orice aritmii. Din păcate pentru el, nu va mai putea evolua pentru Inter.

Legile din Italia nu le permit sportivilor să joace fotbal cu un asemenea dispozitiv medical.

”În această dimineaţă, Christian Eriksen a fost prezent la Appiano Gentile. El s-a întâlnit cu şefii clubului, antrenorul, coechipierii şi staff-ul lui Inter.

Eriksen se simte bine şi este într-o stare excelentă din punct de vedere fizic şi psihic.

El va urma programul de recuperare stabilit de doctorii danezi la Copenhaga, cu toate testele clinice la zi pentru ca medicii de la club să fie informaţi”
, se arată într-un comunicat al lui Inter.

Afla mai multe despre: eriksenintervideovizita 

viewscnt
Articole similare