Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Eu fac echipa, nu cum se spune că Becali o face". Dinu Todoran, mesaj pentru contestatari. Antrenorul FCSB-ului i-a răspuns şi lui Şumudică: "Dacă aşa a zis..."

VIDEO | "Eu fac echipa, nu cum se spune că Becali o face". Dinu Todoran, mesaj pentru contestatari. Antrenorul FCSB-ului i-a răspuns şi lui Şumudică: "Dacă aşa a zis..."

FCSB

Comentarii

FCSB a avut parte de o săptămână dezastruoasă în care a fost eliminată de Şahtior Karagandy din preliminariile Conference League şi a remizat, scor 1-1, în deplasarea de la UTA.

La meciul retur cu Şahtior Karagandy, Andrei Vlad a gafat incredibil la primul gol primit de FCSB, astfel că, la meciul cu UTA, Cătălin Straton a fost trimis în poarta roş-albaştrilor.

"Vlad e un jucător important, toţi jucătorii sunt importanţi. Este un portar de mare perspectivă. Este în lot, se antrenează cu toată echipa, dar abia mâine vom face lotul pentru meciul cu Gaz Metan. Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat, că Gigi Becali face echipa sau antrenamentele. Sunt multe lucruri care nu sunt adevărate care se zic la televizor, dar pe mine nu mă afectează" , a spus Dinu Todoran.

Dacă FCSB are doar cinci puncte obţinute în primele trei etape, campioana CFR Cluj se poate lăuda cu un start perfect cu victorii pe linie în cele trei partide disputate. Astfel, Marius Şumudică a declarat că echipa sa nu va avea nicio problemă în cursa pentru titlu din acest sezon.

  • "CFR-ul deranjează! Patru ani să iei campionatul la rând... Şi-l luăm şi pe al cincilea. Ţineţi minte ce vă spun! Vă promit acum! Deci CFR ia campionatul şi anul ăsta, şi-l vom lua la pas. Mai vorbim, o să vedeţi că luăm şi campionatul" , Marius Şumudică

"Marius Şumudică este un antrenor cu experienţă, un antrenor de care fotbalul românesc avea nevoie. A zis că ia la pas campionatul, el face un pas, noi trebuie să facem doi paşi" , a fost răspunsul dat de Dinu Todoran.

Afla mai multe despre: dinu todoranfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare