You are here:

VIDEO "Eu îl ştiu pe Tamaş când chiar este beat. De data asta nu a fost"

VIDEO "Eu îl ştiu pe Tamaş când chiar este beat. De data asta nu a fost"

Fotbal intern

Comentarii

Impresarul lui Gabriel Tamaş, Florin Manea, a vorbit pentru Dolce Sport, după ce fundaşul a fost dat afară de CFR Cluj înainte să debuteze, din cauza problemelor alcoolice.

Vezi şi: VIDEO Incredibil! După încă o beţie, Tamaş şi Costea au făcut prăpăd într-un club din Cluj


"Gabi Tamas plateste pentru ceea ce a facut inainte. Daca te uiti la ultimul scandal, chiar nu a facut nimic. Am vorbit si eu cu el, a iesit sa bea o bere cu un coleg. Era 11 noaptea cand s-a intamplat, am vazut declaratiile bodyguarzilor.

Gabi nu intelege un lucru. El nu e un om normal. Daca era Razvan Rat pe acea caseta nu era nicio problema. Dar el e Gabi Tamas, are antecedente, cu ruperi de usi, cu inventii ca s-a batut cu Pancu

Nu stiu daca e legal ca un patron de club sa dea afara un jucator atat timp cat nu s-a intamplat nimic, nu a fost nicio bataie, nicio infractiune. Au vandut o caseta, pentru ca este Gabi Tamas pe caseta, nu cred ca a vandut-o pentru ca este Florin Costea.

In caseta apare Florin Costea, care si-a pus picioarele pe masa, si-a dat pantalonii jos şi Gabi, care sta la masa si se uita la el. I-a luat un body-guard sa iasa afara si au plecat. Costea a avut ghinionul sa fie cu Tamas, altfel cred ca nici nu aparea filmarea.

Eu il stiu pe Gabi cand chiar e beat, de data asta nu a fost. Nu zic ca nu e vina lui, nu i-am cautat niciodata scuze. I-am spus ca e nebun pentru ca nu s-a gandit. M-a intrebat ce sa facem si i-am zis: te bag in cusca, iti dau apa, te hranesc, iti dau o bere, te scot sambata la meci si iti dau drumul pe teren.

Asta e singura solutie ca el sa joace in Romania, sa stea in casa. Tatal lui e oricum fost politist, poate are sa ne dea o celula. In Anglia e o chestie normala sa bei un sprit, patronii cluburilor nu vand castele, ca nu e Tamas asa celebru.

Probabil isi va gasi echipa in iarna, se va pregati pana atunci cu un antrenor personal", a spus Florin Manea la Dolce Sport.

CLICK AICI pentru a vedea ce s-a petrecut azi dimineaţă!

Tamaş semnase pe 9 octombrie cu CFR şi ar fi trebuit să joace la Cluj până în vară.

Gabriel Tamaş (29 de ani) a mai evoluat pentru FC Braşov, Tractorul Braşov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre şi WBA.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 210.000 de fani

viewscnt
Articole similare