Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Eugen Neagoe şi-a cerut iertare în faţa unui fotbalist! Ce reacţie a avut Riza, cel mai nedreptăţit jucător după UTA - Astra 0-6

VIDEO Eugen Neagoe şi-a cerut iertare în faţa unui fotbalist! Ce reacţie a avut Riza, cel mai nedreptăţit jucător după UTA - Astra 0-6

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei, Eugen Neagoe, a oferit primele declaraţii, după victoria cu 6-0 cu UTA Arad. De asemenea, tehnicianul şi-a cerut iertare în faţa lui Robert Riza.

VIDEO | UTA Arad - Astra 0-6

"Am făcut o partidă aproape perfectă în această seară, în momentul când câştigi cu 6-0 sunt puţine lucruri pe care poţi să le reproşezi jucătorilor, dar la pauză le-am reproşat unele momente din prima repriză, pentru că am pierdut cu uşurinţă mingea după ce am marcat golul al doilea. Trebuia să pasăm mai mult, pentru că avem jucători de calitate. 

Am promis că echipa va arăta mult mai bine decât a făcut-o până acum şi acest lucru se va întâmpla cu siguranţă, dar băieţii merită felicitaţi pentru cum au trata acest ultim joc din 2020. pe Undeva îmi pare rău că se termină campionatul acum pentru, că eram neînvinşi din momentul în care am venit la Astra, eram pe un drum bun. Cred că puetam să aveam două, patru puncte mai multe, dar ăsta e fotbalul. Nu trebuie să-l mâniem pe Dumnezeu", a declarat Eugen Neagoe. 

Primul marcator al meciului a fost Robert Riza (21 de ani), care a deschis scorul în minutul şapte. Pentru a fenta regula U21, Eugen Neagoe l-a schimbat opt minute mai târziu, iar antrenorul şi-a cerut iertare. De altfel, fotbalistul a acceptat decizia, fiind surprins mulţumit de ce a făcut pe teren, în momentul schimbării. 

"Este un copil care este în lotul nostru, ne vom baza pe el în continuare. Dar eu, când stabilesc ceva cu jucătorii înaintea jocului, mă ţin de cuvânt şi stabilisem acest lcuru, că îl voi schimba indiferent de ce se va întâmpla. Montini ştia foarte bine că trebuie să intre. M-am bucurat pentru el că a marcat primul gol în prima ligă, dar a trebuit să facem ce am stabilit înainte de joc, pentru că aşa este corect. L-am schimbat şi mi-am cerut scuze în faţă şi pentru că a trebuit să îl schimb, dar asta este situaţia", a mai spus antrenorul Astrei.  

 

Afla mai multe despre: eugen neagoeastrauta aradriza 

viewscnt
Articole similare