You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Aducerea lui Baptista la CFR nu l-a impresionat pe Andone: „Nu înţeleg, dar este un nume mare”. Ce spune despre fosta sa echipă

VIDEO EXCLUSIV | Aducerea lui Baptista la CFR nu l-a impresionat pe Andone: „Nu înţeleg, dar este un nume mare”. Ce spune despre fosta sa echipă

Superliga

Comentarii

Ioan Andone nu este impresionat de aducerea lui Julio Baptista la Cluj, iar mutarea i se pare lipsită de sens din moment ce CFR are îl lot unul dintre cei mai în formă atacanţi români, George Ţucudean.

„Aici e vorba că au un lot bun, lotul e bun, lotul indiscutabil este bun, au jucători cu experienţă. Dacă te uiţi, nu s-a impus nici Ioniţă pe care au dat o grămadă de bani, nici Costache, deci au 2 jucători tineri, deci lotul e bun, experienţa jucătorilor... nu joacă spectaculos, nu au jucat nici anul trecut spectaculos când au câştigat. Îşi fac punctele şi asta este foarte important în perioadele astea mai tulburi, tu îţi faci punctele. Astea sunt foarte bune în play-off, foarte bune vor fi punctele astea”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

„Fălcosul” nu înţelege motivul petnru care Julio Baptista a fost adus la CFR, în condiţiile în care Conceicao îl are în lot pe Ţucudean, atacant de naţională.

„Nu înţeleg, deci aia nu am înţeles-o, dar este un nume mare. Dacă îl aduci, dă-i şansa să joace. Totuşi ei au, îl au pe Ţucudean care este titularul echipei naţionale. Numai dacă te apuci să schimbi sistemul, să joci Ţucudean cu Julio Baptista, să ai un 4-4-2, dar cine mai schimbă când sunt perioadele astea? Cred că a venit şi el într-o perioadă nu prea bună. Poate când era altceva, când era linişte, când erau poate în Europa League, aveai meciuri şi în Europa League şi în campionat, faci 4-5 schimbări între meciurile astea, tot timpul schimbi echipa, toţi jucătorii să se poată şi odihni, să şi joace, să îi ai proaspeţi, sunt multe lucruri. Cred că a fost adus înainte de a vedea ce fac în cupele europene”, a mai spus Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonecfr cluj 

viewscnt
Articole similare