You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Andone condamnă gesturile incalificabile ale lui Florinel Coman: „E inadmisibil! Dacă eram eu antrenor nu ştiu ce se întâmpla”

VIDEO EXCLUSIV | Andone condamnă gesturile incalificabile ale lui Florinel Coman: „E inadmisibil! Dacă eram eu antrenor nu ştiu ce se întâmpla”

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a avut o reacţie vehementă la adresa gesturilor pe care Florinel Coman le-a făcut pe teren, la partida cu Poli Iaşi, când l-a înjurat pe Filip. Managerul general al Voluntariului este convins însă că Nicolae Dică va remedia problema din vestiarul FCSB.

„E inadmisibil pentru mine. Un jucător de tinereţea lui, de vârsta lui... Dacă eram eu antrenor nu ştiu ce se întâmpla”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

„Fălcosul” spune că nu s-a confruntat cu astfel d situaţii pe la echipele pe la care a trecut: „Nu, nu. În general, jucătorii tineri faţă de cei în vârstă, cu mai mare experienţă, sunt respectuoşi. Nu e o chestie normală”.

„Am văzut că şi Dică a luat atitudine imediat după meci. La interviurile de după meci. Şi aşa trebuie să facă. Nu au voie într-un colectiv să se înjure în timpul unui meci mai ales că Filip i-a spus civilizat ceea ce i-a transmis. Nu l-a înjurat el şi să spui că a răspuns. Asta e problemă de grup şi sunt convins că Dică o va rezolva”.

Pe Pintilii nu ar fi îndrăznit să-l înjure

„Eh, bine. Cred că de frică. Pentru că aştia mai mici trebuie să aibă şi frică de cei mai în vârstă”.

Afla mai multe despre: fcsbandoneflorinel coman,  

viewscnt
Articole similare