Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Anunţul lui Ambros Martin înaintea celui mai tare turneu pentru naţionala de handbal: "Asta urmărim"

VIDEO EXCLUSIV | Anunţul lui Ambros Martin înaintea celui mai tare turneu pentru naţionala de handbal: "Asta urmărim"

Handbal

Comentarii

Deja calificată la Mondialul din luna decembrie, România va avea parte de trei partide de pregătire contra unor naţionale foarte puternice în perioada următoare.

Echipa feminină se va duela cu Franţa, Danemarca şi Norvegia, pentru trofeul Golden League. Va fi prima acţiune la care Ambros Martin nu o va avea la lot pe Cristina Neagu. 
 
"Acum nu este important rezultatul. Ele ar fi fost importante doar dacă jucăm ceva preliminarii sau dacă eram la un turneu final. Acum este important să fim împreună, să ne amintim tactica, schemele, să le lucrăm din nou, este o nouă oportunitate pentru a evolua, pentru a creşte nivelul echipei, dar şi pentru a da şansă jucătoarelor tinere, care vin tare din spate. Au foarte multă foame de a juca în echipa naţională" a spus spaniolul de pe banca naţionalei. 
 
Următoarele meciuri oficiale pentru naţionala feminină vor fi în toamnă în preliminariile pentru Euro 2020. Va urma apoi Mondialul din Japonia, criteriu de calificare la JO de la Tokyo. 
 
"Va fi un turneu destul de greu pentru noi, dar importnat este să ne bucurăm de handbal împreună şi să creştem de la meci la meci. Eu nu cred că presiunea este pe noi, în momentul de faţă, ci doar încercăm să jucăm ce trebuie şi să creştem împreună. Şi obiectivul nostru este Olimpiada şi sper ca acolo să fiu un rezultat favorabil pentru noi" a adăugat Gabi Perianu.
 

Afla mai multe despre: ambros martinneagugolden leagueromâniafranţadanemarca. norvegia 

viewscnt
Articole similare