Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Apariţie surprinzătoare la antrenamentul celor de la FCSB. Ce jucător a revenit şi s-a pregătit sub comanda lui Dică

VIDEO EXCLUSIV | Apariţie surprinzătoare la antrenamentul celor de la FCSB. Ce jucător a revenit şi s-a pregătit sub comanda lui Dică

Fotbal

Comentarii

Nicolae Dică a avut parte de o surpriză la antrenamentul din această dimineaţă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova. Meciul cu oltenii va fi luni, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:45.

Împrumutat de Reading în Arabia Saudită, la Al Taawon, Adi Popa n-a impresionat şi s-a întors deja în Europa. Cum viitorul său în Anglia este pus sub semnul întrebării, mijlocaşul a revenit la FCSB, unde s-a antrenat cot la cot cu jucătorii lui Nicolae Dică.
 
"I-am spus lui Adi Popa că, dacă vrea să vină, la noi poate veni oricând. Mie mi-a plăcut de el ca fotbalist. Nu mă interesează că nu a reuşit în Anglia, eu ştiu ce poate la Steaua. Din punctul meu de vedere, e binevenit la noi oricând, trebuie să vorbesc însă cu nepotul meu" , declara, la începutul lunii, Gigi Becali.
 
"Adi m-a rugat dacă pot să-l primesc şi pe el la antrenamente, iar eu l-am primit cu cea mai mare plăcere. Este un jucător care a făcut performanţă la Steaua, a spus că este în vacanţă şi că îşi doreşte să se antreneze şi el. Nu am nicio problemă cu acest lucru" , a explicat Nicolae Dică.
 

Afla mai multe despre: fcsbadi popauniversitatea craiovanicolae dicaangliaeuropa 

viewscnt
Articole similare