Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Scandal după Petrolul - Farul pe tunelul care duce la vestiare. Înjurături şi îmbrânceli la finalul meciului

VIDEO EXCLUSIV Scandal după Petrolul - Farul pe tunelul care duce la vestiare. Înjurături şi îmbrânceli la finalul meciului

Liga 2

Comentarii

A fost scandal la finalul partidei de liga a doua dintre Petrolul şi Farul Constanţa. Telekom Sport l-a surprins în exclusivitate.

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIII-a a Ligii a II-a.

La finalul partidei, între oficialii şi fotbaliştii celor două echipe a izbucnit un scandal pe tunelul care duce la vestiare. Camerele Telekom Sport au surprins imagini de la scandalul care s-a lăsat cu injurături, palme  şi îmbrânceli.

”Eram în vestiar, am venit, am încercat să calmez spiritele pe cât posibil, e normal să existe frustrare la cei de la Petrolul pentru că ei sunt cei care au pierdut în această partidă.  Ar trebui să fim mult mai educaţi şi cu bun simţ, să înţeleagă toţi jucătorii că de la cei care conduc şi de la cei mai mari pleacă respectul şi bucuria de a juca fotbal” a mărturist Ianis Zicu, antrenorul constănţenilor, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Petrolul şi Farul au remizat la Ploieşti după un meci cu puţine ocazii. Spaniolul Roige şi apoi Marinescu nu l-au putut învinge pe Muţiu în startul reprizei secunde. Tot căpitanul Petrolului a mai avut o şansă de gol, dar lovitura sa de cap s-a dus alături.

S-a terminat 0-0, iar cele două rămân în plutonul echipelor care luptă pentru promovare. În clasament, Petrolul ocupă locul 5, iar Farul este pe locul 8.
 

Afla mai multe despre: farulpetrolulliga 2scandal 

viewscnt
Articole similare