Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Băluţă, pus la zid după ieşirea nervoasă din meciul cu Craiova: ”Să nu te poţi tu controla? E o slăbiciune mentală”

VIDEO EXCLUSIV | Băluţă, pus la zid după ieşirea nervoasă din meciul cu Craiova: ”Să nu te poţi tu controla? E o slăbiciune mentală”

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, în etapa a 16-a din Superligă. Gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute.

FCSB a început tare meciul cu FCU Craiova şi a deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, din lovitură liberă, După numai două minute, Mascarenhas l-a faultat în careu pe Băluţă şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalti.

A executat şi a transformat Olaru în minutul 12. Meciul a luat o altă turnură în minutul 57, când Valentin Creţu a primit roşu direct pentru o intrare la Bahassa şi a fost eliminat. În minutul 65 Blănuţă a redus din diferenţă, cu o lovitură de cap, dar oltenii nu au avut forâa să egaleze şi bucureştenii s-au impus cu 2-1.

Şi Băluţă a avut o reacţie la adresa unui adversar, care a fost la limită, însă a scăpat doar cu un cartonaş galben! Faza a fost discutată, în direct, la Orange Sport. 

Vochin: ”Dacă e gest nesportiv e cartonaş galben, ca să fie roşu trebuie să fie violenţă sau să îşi lovească adeversarul”

Panduru: ”Dar de ce duce arbitrul mâna la spate? Cred că intenţia arbitrul era să îi dea roşu. Aia ultima parcă îţi arată că cel galben e mai corect, pâna acolo ai impresia că duce doar piciorul, că îl împinge. În prima fază pare că îl loveşte, dar după nu. Totuşi se vede urât că l-a şi înjurat.. ”

Dan Udrea: ”Văzând toate reluările pare că galbenul e suficient. Dar să faci tu gestul ăsta? Să nu te poţi controla? Tu care ai jucat pe afară. Trebuie să ai stăpânire...”

Basarab Panduru: ”Sunt tot felul de oameni care reacţionează diferit”

Andrei Vochin: ”E o slăbiciune mentală reacţia asta a lui. Atâta poţi...”

Basarab Panduru: ”Păi şi atunci Zidane? E momentul ăla în care îţi pierzi controlul, dar nu e vorba de valoare!”

FCSB are 34 de puncte şi este lider în clasament, iar FCU Craiova ocupă locul 14, cu 15 puncte.

Video: 

Afla mai multe despre: fcsbbăluţăpanduru 

viewscnt
Articole similare