You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra este încrezător înainte de Lazio - FCSB: ”Sper să se termine 1-1. Au şansa să facă o nouă performanţă mare”

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra este încrezător înainte de Lazio - FCSB: ”Sper să se termine 1-1. Au şansa să facă o nouă performanţă mare”

UEFA Europa League

Comentarii

Cosmin Contra va urmări de pe Olimpico meciul dintre Lazio şi FCSB, iar înainte de startul partidei decisive din Europa League a vorbit, în exclusivitate, la Telekom Sport

Selecţionerul României are încredere în formaţia lui Nicolae Dică şi speră la o nouă seară mare a steliştilor în Europa.

Sunt mulţi jucători pe care îi urmărim de la Steaua şi e important pentru mine să-i vedem cum se descurcă într-o asemenea atmosferă. Cred că ei trebuie să aibă curaj, să joace la fel ca pe Arena Naţională, să nu primească gol repede şi să încerce să-i pună pe italieni în pericol cât mai mult.

Interesul suporterilor români e foarte mare, iar Steaua are şansa să facă din nou o performanţă mare în fotbalul european.

Dică a făcut o treabă extraordinară până acum şi nici nu cred că mai trebuie să motivezi jucătorii la un asemenea meci. Trebuie doar să nu mai repeţi greşelile din meciul tur. Nu cred că vor fi probleme din punct de vedere fizic, iar Dică a pregătit bine partida. Au toate ingredientele pentru a se califica mai departe.

M-a surprins absenţa lui Ştefan Radu şi în tur. Probabil Inzaghi îl preferă mai mult în campionat şi nu în cupele europene. E un jucător important în sistemul lui Lazio, dar ei oricum au mulţi jucători cu experienţă, iar absenţa lui nu se va vedea prea tare în seara asta. Am avut o discuţie cu el şi mă voi întâlni cu el, cu Chiricheş, cu Lobonţ după meci. Sper la un 1-1”, a spus Cosmin Contra, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contrafcsbeuropa league,  

viewscnt
Articole similare