Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cursaru a fost să-l vadă pe Lobonţ la meciul de retragere. Ce mesaj i-a trasmis portarului român

VIDEO EXCLUSIV | Cursaru a fost să-l vadă pe Lobonţ la meciul de retragere. Ce mesaj i-a trasmis portarului român

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Lobonţ a declarat la conferinţa de presă la care şi-a anunţat retragerea din fotbal că cel mai frumos gol pe care l-a primit în carieră a fost cel al lui Cursaru. Fostul fotbalist român nu a rămas dator, a venit să-l vadă pe ”Bogdan Lobonţ” la ultimul său meci în tricoul naţionalei.

Fostul jucător al Bacăului a fost prezent la Ploieşti pentru a-l urmări pe ”Lobi” la ultimul său meci oficial din carieră.

”A fost un moment plăcut, îi mulţumesc lui ”Lobby” pe această cale pentru că şi-a adus aminte de golul ăla. În toată cariera lui, la toate echipele la care a fost şi-a adus aminte de golul acela. Îi mulţumesc, înseamnă chiar că a fost un gol frumos. Vreau să-i urez succes în cariera pe care şi-a ales-o de antrenor.

Mă duc să mă întâlnesc cu el după atâta timp, să vorbim, să ne revedem. Îi urez baftă multă în carieră. Să ducă naţionala acolo unde meriţă”, a spus Cursaru la Telekom Sport.

Golul pe care Lobonţ nu a mai putut să-l uite:

"Mi-a venit unul acum în minte... Am fost si la CNN, Cursaru de la Bacău. La CNN, aşa m-am văzut şi eu la CNN. Că cine ştie cum mai intram şi eu la CNN, la Play of the day", declara Lobonţ, amuzat.

Afla mai multe despre: cuirsarulobontromania,  

viewscnt
Articole similare