You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Deocamdată sunt în cărţi pentru titlu”. Sorin Parschiv a vorbit despre şansele FCSB de a câştiga Liga 1

VIDEO EXCLUSIV | ”Deocamdată sunt în cărţi pentru titlu”. Sorin Parschiv a vorbit despre şansele FCSB de a câştiga Liga 1

Superliga

Comentarii

Prezent la evenimentul ”Turneul lupilor 2018”, Sorin Paraschiv a afirmat că FCSB şi CFR Cluj sunt principale favorite la câştigarea campionatului în acest sezon.

”Deocamdată sunt în cărţi pentru titlu. Acesta e obiectivul, campionatul. Ei sunt în acest moment în grafic. Au pierdut şi câteva puncte în nişte meciuri care trebuiau câştigate 100%. Dar sunt aproape de titlu. Urmează play-off, acolo unde orice punct pierdut contează. Cel care va greşi mai puţin va câştiga. Să spun aşa două favorite CFR şi Steaua la fel ca şi anul trecut”, a spus Sorin Paraschiv.

Despre relaţia sa cu Nicolae Dică: ”Ne întâlnim foarte des. Tot la mişcare. El e bine, are rezultate. Dacă ne uităm la antrenorii din Liga I el are cea mai mare longevitate.

Anul trecut a fost foarte aproape să ia campionatul, anul acesta e iar în cărţi să câştige campionatul şi trebuie să ţinem cont şi de experienţa lui pentru că nu are o experienţă foarte mare, dar el face lucruri frumoase la Steaua ţinând cont de acest aspect. Antrenează de un an jumătate o echipă de Liga I. Pentru că a fost în Liga a III-a la Piteşti, dar acolo a fost altceva, bineînţeles cu rezultatele lui”.

Afla mai multe despre: liga 1fcsb,  

viewscnt
Articole similare