Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV| Dilemă naţională: S-a transmis sau nu că trebuie să mai dăm un gol ?

VIDEO EXCLUSIV|  Dilemă naţională: S-a transmis sau nu că trebuie să mai dăm un gol ?

Echipa națională

Comentarii

Jucătorii naţionalei se contrazic în privinţa indicaţiilor primite pentru întâlnirea de la Podgorica. Unii cunoşteau care era miza unei victorii la două goluri diferenţă în Muntengeru, alţii nu.

Cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor din Nations League,. România va fi în a urna a patra la stabilirea grupelor preliminare pentru Euro 2020. Asta şi pentru că naţionala a obţinut doar o victorie la limită contra ex-iugoslavilor.
 
"Ştiam că mai avem nevoie de un gol, este păcat că nu am reuşit acest lucru pentru că ocazii ne-am creat, i-am studiat foarte bine, am ştiut cum joacă, s-a văzut că am jucat cu două vârfuri, deci nu am venit aici să ne apărăm" a spus autorul golului victorie de la Podgorica, George Ţucudean 
 
"Eram atât de concentraţi la miza meciului încât probabil că s-a spus să mai dăm un gol, dar nu am auzit. E păcat că doar pentru un gol nu facem parte din această urmă a treia" a fost şi reacţia lui Keşeru. 
 
Naţionala a mai fost în urna a patra şi la tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2014. Atunci am prins locul secund în grupă, acum echivalent cu o calificare la turneul final de peste doi ani. 
 
"Asta vorbeam şi acum în vestiar. Nu mai înţelegem nimic. Într-un an de zile nu pierzi niciun meci şi practic aşteptăm acum tragerea la sorţi, suntem încrezători şi eu cred că dacă vom juca la fel cum am făcut-o în ultimele două meciuri, cu Lituania şi Muntenegru, ne vom califica sigur" a declarat Cosmin Moţi. 
 

Afla mai multe despre: ţucudeankeşerumoţiurne euro 2020 

viewscnt
Articole similare