Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | E Victor Piţurcă gata să revină în fotbal? Dezvăluirea făcută de unul din cei mai apropiaţi colaboratori

VIDEO EXCLUSIV | E Victor Piţurcă gata să revină în fotbal? Dezvăluirea făcută de unul din cei mai apropiaţi colaboratori

Fotbal intern

Comentarii

Eugen Neagoe a făcut din Sepsi OSK revelaţia sezonului în Liga 1 şi speră să ducă trupa din Sfântu Gheorghe în play-off în acest sezon.

Tehnicianul de 51 de ani a lucrat mulţi ani alături de Victor Piţurcă şi recunoaşte că a avut multe de învăţat de la omul cu care a rămas şi acum în relaţii excelente.

"Vorbim, normal! A avut multe oferte!"

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Neagoe a dezvăluit că Piţurcă a avut multe oferte în ultimul timp, lăsând să se înţeleagă că e doar o chestiune de timp până când fostul selecţioner va decide să coboare din nou în iarbă. Touşi, Neagoe nu a vrut să ofere detalii privind viitoarea destinaţie a lui Piţurcă.



"Nu este absolut deloc greu (n.r. să lucrezi cu Piţurcă), atâta timp cât faci lucrurile aşa cum trebuie, profesionist. Victor Piţurcă este un profesionist şi ştiţi foarte bine lucrul ăsta.

Nu este greu, din punctul meu de vedere, absolut deloc. Ba dimpotrivă, este un om deosebit, de la care poţi să înveţi dacă vrei. Într-adevăr un om cu mare personalitate, dar să ştiţi că este foarte uşor de lucrat cu el.

De la orice antrenor cu care am lucrat. Şi antrenorii pe care i-am avut când jucam fotbal. Cu siguranţă de la fiecare am învăţat şi am încercat întotdeauna, şi acum încerc şi discut cu foarte mulţi antrenori şi foşti mari antrenori.

Cred că până voi muri voi învăţa sau trebuie să învăţăm.  Nu mă pot compara cu Victor Piţurcă. Victor Piţurcă este un antrenor mare, aşa cum am spus, dar eu sunt Neagoe, sunt cu totul alt om şi oricât şi-ar dori un antrenor să ajungă ca Mourinho sau Ferguson, este foarte greu. Pentru că acei oameni sunt unici.

Asta este o întrebare la care nu pot să vă răspund eu (n.r. când revine în fotbal).Discutăm, normal că vorbesc cu Victor Piţurcă, dar nu pot să vă spun. Ştiu că a avut multe oferte, dar mai multe nu pot să vă spun. Este decizia lui de ce nu a dat curs acelor oferte, chiar e o întrebare la care nu pot să vă răspund
", a declarat Neagoe pentru Telekom Sport.

Selecţioner al României în trei mandate diferite (1998-1999, 2004-2009 şi 2011-2014), Victor Piţurcă este liber de contract din 2016, după ce s-a despărţit de saudiţii de la Al-Ittihad. În anul recent încheiat, Piţurcă a dezvăluit că a purtat discuţii pentru preluarea unor echipe din străinătate, dar şi din Liga 1, însă nu e tentat deocamdată să antreneze din nou în România.

3 trofee are Victor Piţurcă în cariera de antrenor. În calitate de selecţioner, Piţurcă a obţinut două calificări la turneele finale: Euro 2000 şi Euro 2008

Afla mai multe despre: neagoevictor piturcaselectioner 

viewscnt
Articole similare