Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | EXCLUSIV Florin Răducioiu, atac dur la adresa CSA Steaua: ”Nu înţeleg prezenţa lor în acest campionat. Ce rol au? E absurd”

VIDEO | EXCLUSIV Florin Răducioiu, atac dur la adresa CSA Steaua: ”Nu înţeleg prezenţa lor în acest campionat. Ce rol au? E absurd”

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua a încheiat anul calendaristic pe poziţia a 6-a în Liga a 2-a şi are 28 de puncte acumulate în cele 16 meciuri disputate.

VIDEO | EXCLUSIV Florin Răducioiu, atac dur la adresa CSA Steaua: ”Nu înţeleg prezenţa lor în acest campionat. Mi se pare absurd”

CSA Steaua a prins play-off-ul din Liga 2, în care echipele se bat pentru promovarea în Liga I. Problema este următoarea: echipa nu a obţinut încă dreptul de promovare în primul eşalon!

CSA Steaua a reuşit să promoveze în eşalonul secund la finalul stagiunii precedente, iar acum încă visează să obţină dreptul de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc.

Formaţia din Ghencea aparţine în acest moment de Ministerul Apărării Naţionale, astfel că nu poate promova până când clubul nu va fi trecut din domeniul public în cel privat, deoarece Legea Sportului precizează clar acest lucru.

Florin Răducioiu a comentat situaţia echipei în Liga 2 şi s-a arătat nemulţumit de cum decurg lucrurile. 

”Nu înţeleg rolul Stelei. Joacă în Liga a 2-a şi nu are drept de promovare... corect? Mi se pare absurd prezenţa ei. Nu am nimic cu ei. Dr practic ce caută Steaua dacă nu poate promova? Nu e un campionat ăsta... Nu înţeleg prezenţa lor în acest campionat! Cum justifică prezenţa acestei echipe?

Mai există aşa ceva în Europa? Ce e asta? Eu aş vrea ca Steaua să fie în Liga I, dar acum mi se pare o situaţia care trebuie evitată. Doar la noi se poate întâmpla aşa ceva... ”, a răbufnit Florin Răducioiu pentru Telekomsport.ro. 

Concordia Chiajna şi Unirea Slobozia s-au alăturat celor de la Petrolul Ploieşti, ”U” Cluj, FC Hermannstadt şi CSA Steaua în play-off.

Play-off-ul Ligii 2 debutează peste două săptămâni, va avea în componenţă şase echipe şi zece etape în total, cinci reprezentând turul, iar altele cinci, returul.

Afla mai multe despre: florin raducioiucsa steaua 

viewscnt
Articole similare