You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Fotbalul ieşean se află în faţa unui succes notabil, însă clubul sportiv este la un pas de desfiinţare

VIDEO EXCLUSIV | Fotbalul ieşean se află în faţa unui succes notabil, însă clubul sportiv este la un pas de desfiinţare

Sporturi

Comentarii

Sportul ieşean e pe butuci. Într-un moment în care echipa de fotbal e pe punctul de a reuşi cea mai bună performanţă din istorie, celelalte secţii ale clubului Politehnica îşi închid porţile. Culmea ironiei: primăria tocmai a cheltuit o mică avere pentru o gală a sportului ieşean.

Situaţia sportului ieşean e din ce în ce mai grea pe fondul noului cod fiscal. După desfiinţarea echipei de rugby, a venit rândul handbalului să îşi ia la revedere de la competiţii. După 6 luni de neplată a salariilor, sportivii au fost anunţaţi că primăria şi Consiliul Local au refuzat să mai trimită vreun ban.

Şi handbaliştii nu vor fi ultimii. Echipa de baschet este într-o situaţie similară. Doar faptul că jucătorii au acceptat să mai joace o perioadă pe gratis mai ţine echipa în competiţie.

”Promisiunile au fost că, după aprobarea bugetului, se va debloca o primă tranşă prin care să plătim o parte din restanţele financiare ale jucătorilor la baschet. Noi aşteptăm onorarea promisiunilor. Altfel, cu siguranţă, sportivii care de asemenea nu sunt plătiţi de 4-5 luni vor părăsi echipa”, a spus Vasile Manole, preşedinte al Poli Iaşi, la Telekom Sport.

Totuşi, primăria a avut fonduri pentru a organiza o gală a sportului ieşean, care va avea loc la mijlocul acestei săptămâni. O gală pentru care Consiliul Local şi Primăria au cheltuit peste 10.000 de euro.

”În ritmul ăsta nu o să fim ultimii. Vă spun sincer, toate secţiile care aparţin de clubul acesta, în acest ritm, o să se radă tot, o să rămână, probabil, doar echipa de fotbal şi atât. Că văd că pe domnul primar doar fotbalul îl interesează”, a declarat alin Pleşca la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: handbalbaschetpoli iasi,  

viewscnt
Articole similare