Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ironia lui Mihai Stoica după Steaua - Chiajna 3-0: "Eu aşa ştiu". Atac dur la adresa lui Adi Popa: "Nu e jucător profesionist, e plătit din bugetul de stat"

VIDEO EXCLUSIV | Ironia lui Mihai Stoica după Steaua - Chiajna 3-0: "Eu aşa ştiu". Atac dur la adresa lui Adi Popa: "Nu e jucător profesionist, e plătit din bugetul de stat"

Steaua

Comentarii

Steaua s-a impus cu 3-0 în faţa Concordiei Chiajna, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii a II-a. Chipirliu şi Adi Popa, cu o "dublă", au marcat golurile roş-albaştrilor.

"Am jucat pe teren, am câştigat meciurile pe teren, nu ne-a dat nimeni puncte, nu ne-a pus nimeni cu mâna în play-off, a fost meritul nostru, iar munca noastră trebuie răsplătită. Dacă administrativ sau juridic nu vom avea voie să promovăm, noi suntem obligaţi de meseria noastră de fotbalişti profesionişti şi sperăm să terminăm cât mai sus în clasament" , a spus Adi Popa.

Aflat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica l-a ironizat pe Adi Popa. Mijlocaşul de 33 de ani a evoluat pentru FCSB din 2012 până în 2017, apoi a revenit la vicecampioana României în august 2019, însă a fost îndepărtat rapid de Gigi Becali după doar un sezon.

"Pentru mine, Steaua joacă luni cu FC Farul Constanţa, la Ovidiu. Adi Popa e un fost jucător de la echipa noastră. Adi Popa e tare dacă a dat două goluri în meciul cu Chiajna.

Echipa i-a mai aparţinut Ministerului Apărării şi şi-a găsit un investitor. Ce facem acum? Dăm copy-paste? Doar că Adi Popa am auzit că a zis că e jucător profesionist. Eu zic că nu e jucător profesionist, pentru că e plătit din bugetul de stat.

El încasează salariul de la Ministerul Apărării Naţionale. Nu este jucător profesionist, echipele profesioniste joacă în Liga I şi nu încasează bani de la bugetul unui minister. Nu încasează nimeni salarii nici de la primării" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare