adplus-dvertising
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | L-a înjurat Alibec pe Dică la meciul cu Plzen? Imaginile incredibile pe care nu le-ai văzut la TV

VIDEO EXCLUSIV | L-a înjurat Alibec pe Dică la meciul cu Plzen? Imaginile incredibile pe care nu le-ai văzut la TV

UEFA Europa League

Comentarii

Denis Alibec şi-a pierdut din nou cumpătul. În timpul meciului Plzen - FCSB 2-0, la o lovitură liberă, atacantul de 26 de ani a înjurat înspre banca tehnică, în momentul în care i s-a transmis cine ar trebui să execute faza fixă.

Internaţionalul român a fost din nou titular, însă nici de această dată n-a reuşit să înscrie. Alibec a avut mai multe faze în prima repriză, dar n-a reuşit să trimită mingea în poartă. Frustrarea lui Alibec a crescut odată cu trecerea timpului şi şi-a dorit tot mai mult să înscrie.

VIDEO | Gest necugetat făcut de Budescu. Atacantul FCSB-ului va fi suspendat pentru meciul cu Lugano

În minutul 52, FCSB a primit o lovitură liberă de pe la 25 de metri, uşor lateral-stânga. Alibec a simţit nevoia să-şi încerce din nou şansa, moment în care a avut un mic conflict cu Mihai Bălaşa. Atacantul FCSB-ului a luat mingea în braţe şi a aşezat-o pe locul de unde urma să execute.

Vezi AICI rezumatul partidei Plzen - FCSB 2-0

Bălaşa i-a transmis însă că el vrea să bată: ”Băi, te rog eu frumos!”, a fost replica lui Alibec. În acel moment, cineva de pe bancă a încercat să aplaneze disputa şi a dat ordin ca Bălaşa să execute. Alibec a reacţionat însă nervos: ”Du-te, mă în p#@% mea!”, a replicat atacantul, arătând spre banca tehnică. Până la urmă, după ce a insistat încă o dată fără succes, Alibec s-a lăsat păgubaş şi l-a lăsat pe Bălaşa.Ce jucător vrea să cumpere Gigi Becali după înfrângerea cu Plzen. Costă 3.000.000 de euro!

La finalul partidei, în încercarea de a explica ce s-a întâmplat la acea fază, Nicolae Dică a dezvăluit că el a fost cel care i-a strigat lui Alibec că Bălaşa este cel care trebuie să execute: ”Am spus să bată Bălaşa pentru că era o lovitură liberă pentru un fotbalist de picior drept şi de asta i-am spus să-l lase pe Bălaşa”.

VIDEO | Momente amuzante. Antrenorul lui Plzen a făcut tumbe în faţa galeriei: ”Am învins o echipă peste medie în Europa”

viewscnt
Articole similare