You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Mai bine să câştige titlul un antrenor decât un pseudo-antrenor!" Poziţie tranşantă a lui Cârţu în privinţa luptei la titlu

VIDEO EXCLUSIV | "Mai bine să câştige titlul un antrenor decât un pseudo-antrenor!" Poziţie tranşantă a lui Cârţu în privinţa luptei la titlu

FCSB

Comentarii

Sorin Cârţu, care le-a antrenat în trecut pe ambele candidate la titlu, spune că nu ţine partea FCSB-ului din cauza comportamentului avut de Gigi Becali. Fostul internaţional a precizat că vicecampioana are mult de suferit din cauza patronului şi că de aceea îşi doreşte ca trofeul Ligii 1 să meargă la Cluj.

"Acolo sunt scandaluri tot timpul. Se perpetuează scandalurile acolo mereu. Atâta timp cât e polemică la TV, în care e implicat Gigi, tot timpul e o stare din asta de... Nu e potrivit în niciun moment tot ce se întâmplă acolo.

Aşa cum el (n.r. - Gigi Becali) s-a autodeclarat că el face echipa, că el e antrenor, înseamnă că echipa... Şi e bine, într-un fel, să câştige CFR, pentru că acolo e munca unui antrenor şi e vorba despre un antrenor. Aşa ar fi o palmă pe obrazul CFR-ului că pierde campionatul în faţa unui pseudo-antrenor", a afirmat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Înaintea partidei dintre Universitatea Craiova şi FCSB, CFR Cluj are 47 de puncte, cu patru mai multe decât echipa lui Nicolae Dică, şi poate obţine titlul luni seară. Partida de pe Ion Oblemenco va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1, de la 20:45.

Afla mai multe despre: cartufcsbcfr 

viewscnt
Articole similare