Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Marica, despre Farul: „Fac tot ce depinde de mine”. Andone: „M-ar bucura ca acest proiect să sfârşească în Liga 1”

VIDEO EXCLUSIV | Marica, despre Farul: „Fac tot ce depinde de mine”. Andone: „M-ar bucura ca acest proiect să sfârşească în Liga 1”

Fotbal intern

Comentarii

Farul Constanţa, echipă patronată de Ciprian Marica, va întâlni luni, de la ora 18.00, Petrolul Ploieşti. Marica se aşteaptă la un duel complicat.

„Atât Petrolul cât şi Farul sunt două echipe reprezentative pentru campionatul românesc. Două echipe de tradiţie pe care ne bucurăm să le vedem, eu ştiu, anul ăsta, anul viitor, în prima ligă. Eu de aia sunt acolo, să fac tot ce depinde de mine, să ajut această echipă fanion a oraşului Constanţa să ajungă în prima divizie.

E clar că Petroul e o echipă mult mai bine organizată, mai solidă, cu un buget peste al nostru. Noi suntem o echipă nouă din toate punctele de vedere, jucătorii care s-au antrenat n-au făcut pregătirea de iarna, s-au antrenat doar câteva zile până să înceapă campionatul. E clar că suferim, suferim la toate capitolele, de abia ne-am reunit să jucăm acasă şi să reuşim să jucăm acasă pe stadionul Farul.

Sigur că e greu, orice început e greu, mă aşteptam, mi-am asumat, pe de alta parte sper să am puterea necesară de a convinge oamenii că vrem să facem lucruri serioase şi că vrem să avem un proiect solid”, a spus Ciprian Marica.

Ioan Andone şi-a exprimat speranţa ca Farul să ajungă în Liga 1 cât mai curând. „Nu m-a surprins, Ciprian de mai mult timp avea ideea asta şi e un lucru bun că un fost internaţional, un jucător care a jucat în străinătate foarte mulţi ani. Cu experienţa lui ajută la renaşterea unui club cum a fost Farul.

Farul a fost un brand în România, în campionatul românesc, o echipă care juca şi în cupele europene, reprezintă un oraş foarte mare şi puternic şi m-ar bucura ca acest proiect să sfârşească în Liga 1 şii să ajungă şi în cupele europene, pentru că Constanţa merită o echipa de cupe europene. Acum e numai începutul, are foarte mult de muncă, dar Ciprian cum îl ştiu eu, serios şi muncitor, va reuşi”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 2farul constantapetrolulandonemarica 

viewscnt
Articole similare