Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | MM Stoica a explicat cele 3 schimbări făcute la pauza meciului cu Gaz Metan. ”Gigi nu a avut nicio treabă!”

VIDEO EXCLUSIV | MM Stoica a explicat cele 3 schimbări făcute la pauza meciului cu Gaz Metan. ”Gigi nu a avut nicio treabă!”

FCSB

Comentarii

MM Stoica a explicat în exclusivitate, pentru TelekomSport, cele 3 schimbări pe care echipa lui Toni Petrea le-a efectuat la pauza meciului.

După o repriză fără prea multe ocazii de gol, scorul la pauza meciului Gaz Metan Mediaş-FCSB a fost 0-0. Toni Petrea i-a scos de pe teren pe Răzvan Oaidă, Valentin Gheorghe şi Andrei Dumiter şi i-a înlocuit cu Darius Olaru, Andrei Cordea şi Claudiu Keşeru. 

Astfel, echipa lui Gigi Becali nu mai efectuase 3 schimbări la pauză, din 15 august, de la partida cu Rapid, când Valentin Creţu, Darius Olaru şi Ovidiu Popescu au fost înlocuiţi cu Iulian Cristea, Olimpiu Moruţan şi Ivan Mamut. FCSB a pierdut partida cu 1-0, iar Dinu Todoran a fost înlocuit pe banca tehnică cu Edi Iordănescu, care între timp a plecat şi el de la FCSB. 

Invitat în studioul TelekomSport, MM Stoica a explicat schimbările efectuate de Toni Petrea în partida cu Gaz Metan. 

”Gigi nu a avut nicio treabă!”

”Schimbările erau discutate de la Bucureşti. Trebuia clar să gândim şi meciul cu Rapid, iar prostiile astea care se scriu prin ziare, că Gigi a decis, el nu ştia că Vinicius nu face deplasarea. Astea au fost nişte probleme pe care le-am decis împreună, ca Vinicius să joace la meciul cu Rapid. La 37 de ani să îl cari acolo... am făcut 7 ore până la Mediaş. A jucat mereu şi noi am schimbat tot timpul.

A jucat Miron, a jucat un meci Cristea. Era timpul să stea şi Vinicius, nu e niciun fel de problemă. Probabil că o să apară şi Haruţ pe poziţia de fundaş central pentru că e un jucător de bază, în care ne punem mari speranţe.

Schimbările au fost stabilite de la Bucureşti. S-a modificat o singură schimbare. Era vorba de schimbarea lui Şut, s-a simţit ok, dar după meci, nu a fost aşa bine. Era epuizat total. A rămas Şut în teren, care a făcut un meci foarte bun. Aveam nevoie, fiind 0-0, de un jucător care să accelereze şi să ne ajute pe construcţie mai mult. Aşa se hotârăse înainte de partidă, să rămână Oaidă închizător, dar a rămas Şut, pentru că a făcut un meci foarte bun. 

Budescu ieşise deja la încălzire. Dacă era bun rezultatul la pauză, tot se făceau schimbările. Jucătorii ştiau, 45 de minute, dai tot ce poţi, după cum s-a discutat şi cine va juca cu Rapidul. Gigi nu a avut nicio treabă. Chiar nu mă interesează ce o să zică lumea”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Gaz Metan - FCSB 0-1

FCSB continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj şi a reuşit o victorie în deplasare, scor 1-0, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a din Liga 1. Darius Olaru a marcat pentru FCSB în minutul 59.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 43 de puncte şi FC Voluntari – 33 de puncte. FC Rapid ocupă poziţia a patra, cu 31 de puncte, iar Universitatea Craiova este pe 5, cu 30 de puncte. Gaz Metan Mediaş ocupă locul 12, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-gigi becali 

viewscnt
Articole similare