Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | MM Stoica, schimb de replici cu un suporter pe Arena Naţională: ”M-am săturat să mânănc fasole!” / ”Eşti cam agitat”

VIDEO EXCLUSIV | MM Stoica, schimb de replici cu un suporter pe Arena Naţională: ”M-am săturat să mânănc fasole!” / ”Eşti cam agitat”

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

MM Stoica, dialog cu un suporter după FCSB - Universitatea Craiova

MM Stoica şi-a început bine ziua după victoria de ieri. Drept dovadă oficialul de la FCSB a făcut o postare pe Instagram în care îşi înţeapă rivalele din Superligă!

Încă de ieri, după meci, MM a afişat o stare de bine având în vedere rezultatul obţinut de FCSB împotriva Craiovei. Oficialul de la FCSB a acordat autografe suporterilor de la FCSB şi a a avut un schimb de replici amuzant cu un suporter. 

VIDEO:

FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Bucureştenii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară.

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, şi FCSB s-a impus cu 2-0.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare