Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Momente senzaţionale cu Dani Alves, Eto'o, Olăroiu şi Rădoi: ”De ce minţi, fratele meu?” Ce mesaj a avut brazilianul pentru noul selecţioner

VIDEO EXCLUSIV Momente senzaţionale cu Dani Alves, Eto'o, Olăroiu şi Rădoi: ”De ce minţi, fratele meu?” Ce mesaj a avut brazilianul pentru noul selecţioner

Fotbal

Comentarii

Dani Alves, Samuel Eto'o, Cosmin Olăroiu şi noul selecţioner al României, Mirel Rădoi au făcut spectacol înainte de meciul caritabil de la Madrid. Camerele Telekom Sport au surprins momentele de senzaţie.

”Atmosfera este senzaţională, să pot să mă reîntâlnesc cu mari legende ale fotbalului, prieteni buni, idoli, maeştri ai fotbalului mondial, este întotdeauna o mare plăcere” a mărturisit Dani Alves.

A fost singurul moment în care starul brazilian a putut discuta cu Anda Maxim, colega noastră. Alves a fost întrerupt imediat de Samuel Etoo: ”De ce minţi. De ce minţi fratele meu” a comentat cu umor, camerunezul.

Reporterul Telekom Sport, Anda Maxim l-a provocat apoi pe Dani Alves şi l-a întrebat dacă îl recunoaşte pe noul selecţioner al României. Brazilianul s-a conformat imediat şi a explicat şi de unde îl ştie. În discuţie a intrat şi Cosmin Olăroiu.

Ulterior Alves a vorbit despre viitorul lui Mirel Rădoi la echipa naţională: ”Să se bucure astăzi, pentru că este dificil să reuşeşti cu atât de multă lume bună, cu atât de multă lume din fotbalul mondial, toţi au făcut lucruri măreţe în fotbal şi astăzi este o zi mare să te bucuri şi să te simţi bine cu toţi aceşti oameni. Sper să fie un mare selecţioner pentru România, să fie mulţumit cu ceea ce face, să împartă din experienţa lui cu ţara lui, pentru ca ei să se poată îmbunătăţi” a spus super starul brazilian.

Afla mai multe despre: etooalvesolăroiurădoi 

viewscnt
Articole similare