You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care Popescu s-a simţit cu adevărat împlinit ca fotbalist: "Am spus mereu asta!"

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care Popescu s-a simţit cu adevărat împlinit ca fotbalist: "Am spus mereu asta!"

Fotbal

Comentarii

Gică Popescu a explicat cu lux de amănunte cum s-a realizat transferul său la catalani în vara lui 1995. Şi ce a făcut diferenţa după ce Barcelona şi Tottenham nu se puneau de acord în privinţa mutării.

Gică Popescu şi-a dorit din tot sufletul să ajungă la Barcelona. Iar atunci când a văzut că negocierile intră în impas din cauza sumei de transfer asupra căreia cele două grupări nu se înţelegeau a acceptat să renunţe la o parte din contract doar ca să ajungă pe Camp Nou. 

"Când am plecat de la Tottenham la Barcelona am renunţat la 400 mii de dolari. Tottenham nu voia să renunţe, Barca nu voia să plătească şi atunci i-am zis agentului că din suma pe care eu o câştig în 4 ani ia 400 mii de dolari şi pune-o la transfer. Câştig eu mai puţin cu 400 de mii în 4 ani şi aşa s-a făcut transferul. Au zis ok, îţi luăm 400 mii din contract şi s-au dus la Tottenham şi s-a făcut transferul. Dar eu mergeam la Barcelona. Renunţam la jumătate din contract ca să joc la Barcelona" a povestit fostul căpitan al naţionalei.

Gică Popescu a stat doi ani la Barcelona. 

"Eu mereu am spus că un fotbalist se simte împlinit când ia o Cupă Europeană şi participă la un Campionat European.  Eu cu altă echipă cu care să iau o cupă europeană era greu să iau cu altă echipă şi nu puteam da cu piciorul Barcei după ce dădusem în 90 cu piciorul la Real Madrid.  Era a doua greşeală pe care aş fi făcut-o. Şi am ales să fac performanţă" a adăugat Gică Popescu. 

 

 

Afla mai multe despre: gică popescutottenhambarcelona 

viewscnt
Articole similare