You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică vorbeşte despre momentele prin care a trecut după plecarea de la FCSB: "Am fost trist, dezamăgit". Ce l-a salvat pe antrenor

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică vorbeşte despre momentele prin care a trecut după plecarea de la FCSB: "Am fost trist, dezamăgit". Ce l-a salvat pe antrenor

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a povestit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, cum au decursul zilele care au succedat plecarea lui FCSB. Piteşteanul a povestit clipele grele prin care a trecut, dar şi este abia acum perioada cea mai dificilă.

"Au fost momente grele pentru mine, pentru că atunci când am mers la Steaua (n.r. - FCSB), am mers cu un obiectiv clar, acela de a câştiga campionatul. Din păcate nu am reuşit acest lucru", a spus tehnicianul, care a continuat: "Am fost trist, dezamăgit, dar am încredere în continuare în mine şi ştiu că pot da mult mai mult pentru fotbalul românesc şi cred voia avea succese în meseria de antrenor".

Antrenorul în vârstă de 38 de ani recunoaşte cum a trecut mai uşor peste despărţirea de clubul pe care visa să îl antreze încă de când era jucător: "Eu am avut familia alături de mine, am plecat acasă, m-am dus la Piteşti, am stat cu familia, au venit sărbătorile şi au trecut acele zile mult mai uşor, mult mai repede, pentru că de sărbători toată lumea este bucuroasă, uiţi de problemele pe care le-ai avut în cursul anului şi aşa s-a întâmplat şi la mine".

Chiar dacă a suferit, Dică este de părere că abia acum este cea mai dificilă perioadă pentru el: "Perioada mai dificilă este acum, fiindcă m-am învăţat în fiecare zi să am antrenamente, să mă duc la echipă, să stau foarte multe ore în bază, cum stăteam la Steaua (n.r. - FCSB), de dimineaţă până seara, dar sper să vină cât mai repede o şansă pentru mine să antrenez din nou".

Afla mai multe despre: fcsbdicaplecare 

viewscnt
Articole similare