Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”. Ce a făcut Florin Tănase la penalty-ul de la Iaşi: ”Atât pot să vă spun”

VIDEO EXCLUSIV | ”Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”. Ce a făcut Florin Tănase la penalty-ul de la Iaşi: ”Atât pot să vă spun”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a surprins pe toată lumea cu modul în care a executat lovitura de pedeapsă prin care FCSB s-a impus pe terenul lui Poli Iaşi. Emil Grădinescu, comentatorul partidei, a spus că nu a mai văzut niciodată aşa ceva, iar decarul roş-albaştrilor a explicat că a exersat execuţia şi la antrenamente.

În minutul 77, Florin Tănase transformă penalty-ul obţinut de Dennis Man. Rusu, goalkeeperul moldovenilor, se îndreaptă spre arbitrul Avram, indicând faptul că jucătorul FCSB-ului s-ar fi oprit înainte să şuteze. Reluările au arătat însă că nu a fost deloc aşa.

VIDEO INCREDIBIL | Momente halucinante în Liga 1. L-au scos pe targă şi i-au cerut buletinul! "Nu ai acte!?" "Hai că nu moare”

Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”, a spus Emil Grădinescu în momentul în care a văzut execuţia ”sărită” a lui Florin Tănase.

Imediat după partidă, la Telekom Sport, Florin Tănase a explicat ce s-a întâmplat. ”Nu ai voie să te opreşti lângă balon. Ai voie înainte. Eu am mai făcut un pas şi am şutat. Asta am făcut. Ceea ce pot să vă spun e că e exersat la antrenamente”.

Afla mai multe despre: fcsbtanasepenaltypoli iasi 

viewscnt
Articole similare