Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Răducioiu, avertisment pentru Adrian Stoian. Ce a păţit fostul internaţional la revenirea în fotbalul românesc: "Mi-a fost greu"

VIDEO EXCLUSIV | Răducioiu, avertisment pentru Adrian Stoian. Ce a păţit fostul internaţional la revenirea în fotbalul românesc: "Mi-a fost greu"

FCSB

Comentarii

Florin Rădocioiu, fostul mare internaţional român, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre transferul lui Adrian Stoian la FCSB. Mijlocaşul a jucat până la 27 de ani numai în Italia, astfel că este prima aventură în România.

Răducioiu a ţinut să îl avertizeze pe Stoian cu privire la adaptarea în fotbalul românesc şi a vorbit din proprie experienţă, făcând referire la momentul în care s-a întors la Dinamo, în 2000: "Mi-a fost greu din mai multe puncte de vedere. Din punct de vedere al atmosferei, al alimentaţiei, al comunicării. Era totul diferit pentru mine şi mi-a fost foarte greu. Nici nu am reuşit să aduc ceva în plus echipei Dinamo din anii aceia, pentru că nu m-am adaptat. Sunt convins că se va obişnui, este un profesionist, aşa cum am fost şi eu, dar depinde de fiecare în parte", a spus Răducioiu, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Fostul atacant, care s-a întors la Dinamo după mai multe experienţe în Italia, Spania şi Anglia, a fost cel mai nemulţumit de alimentaţia cluburilor din România: "Am jucat la echipe foarte bune şi aveam dietetician, aveam pe cei care ne făceau meniurile. Când m-am întors în România, cu tot respectul pentru Dinamo, mâncam foarte prost".

Pe lângă Dinamo, Răducioiu a mai jucat la Bari, Hellas Verona, Brescia, AC Milan, Espanyol, VfB Stuttgart, AS Monaco şi Creteil-Lusitanos. Adrian Stoian a semnat cu FCSB pentru o perioadă de trei ani şi jumătate. 

Afla mai multe despre: florin raducioiuadrian stoianfcsbadaptare 

viewscnt
Articole similare