Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Remarcaţii lui MM Stoica după victoria României contra Finlandei: ”Rar mi-a fost dat!” Laude aduse lui Chiricheş

VIDEO EXCLUSIV | Remarcaţii lui MM Stoica după victoria României contra Finlandei: ”Rar mi-a fost dat!” Laude aduse lui Chiricheş

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Golul a fost marcat de Bancu, în minutul 30. Bancu a înscris cu capul, după o centrare a lui Puşcaş. Puşcaş a ratat în minutul 16 un penalti acordat pentru un fault în careu, după consultarea VAR. În minutul 24, jocul a fost întrerupt pentru aproximativ două minute după ce pe teren au fost aruncate torţe.

Prezent în studioul Orange Sport, MM Stoica a analizat prestaţia tricolorilor. El a remarcat mai mulţi tricolori, dar susţine că Vlad Chiricheş a făcut un meci impecabil, chiar dacă a avut o partidă slabă cu Muntenegru. 

”Rar mi-a fost dat!”

”Bancu şi Niţă, care au făcut un joc excepţional. Practic, Bancu a fost eroul meciului. Chiricheş a făcut un joc excepţional. Vreau să îi aud acum pe cei care îl criticau. Olaru la fel, a făcut un meci excepţional. Sper să nu fie vorba de nicio accidentare. Aş vrea să remarc doi jucători. 

Şi pe Sorescu, care acum are un debut, chiar dacă a mai jucat... A făcut un meci consistent. Rar mi-a fost dat şi mereu căutam jucători care vin cu centări bune. Care să execute lovituri libere bune din lateral şi aici am avut: din partea dreaptă, Raţiu, care a terminat foarte multe acţiuni cu centrare. Iar la faze fixe executate din lateral, Cicâldău, excelent. 

Ăştia sunt de remarcat. În rest, aş putea să spun şi de cei care au intrat. Nu au fost de nivelul celor care i-au înlocuit. Poate şi din cauza aia am suferit. Au fost câteva intervenţii, am văzut cu toţii. Dar cred că victoria e meritată, poate spuneţi că exagerez”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport.

În primele două etape, România a fost învinsă cu 2-0 de Muntenegru şi cu 1-0 de Bosnia-Herţegovina. Tricolorii au disputat în deplasare ambele meciuri.

Pentru România urmează, marţi, partida de acasă cu Muntenegru, care se va disputa de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti. În aceeaşi etapă, Bosnia va întâlni Finlanda.

Clasamentul grupei: 1. Bosnia – 5 puncte, 2. Finlanda – 4 puncte, 3. Muntenegru – 4 puncte, 4. România – 3 puncte. 

Afla mai multe despre: mm stoica-românia-finlandei-chiricheş 

viewscnt
Articole similare