Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Românii de la Sparta se reapucă de treabă! Pariul lui Niţă pentru un transfer stelar în 2019: "E foarte bun! Merită să joace la cel mai înalt nivel!"

VIDEO EXCLUSIV | Românii de la Sparta se reapucă de treabă! Pariul lui Niţă pentru un transfer stelar în 2019: "E foarte bun! Merită să joace la cel mai înalt nivel!"

Stranieri

Comentarii

Românii de la Sparta Praga au plecat joi dimineaţă din România după scurta vacanţă avută de sărbători şi sunt gata să se reapuce de treabă. Conştienţi că în campionat va fi greu să mai conteze în lupta pentru titul (Sparta e la 17 puncte în spatele liderului Slavia), Stanciu şi Compania îşi propun câştigarea Cupei în 2019.

Florin Niţă spune că nu se gândeşte la un transfer şi are de gând să-şi ducă la bun sfârşit contractul cu cehii, dar îi ţine pumnii lui Nicolae Stanciu, căruia îi doreşte ca noul an să-i aducă un transfer într-un campionat de top.



"Intru în noul an cu gânduri bune. Îmi doressc să fiu sănătos, familia să fie şi ea sănătoasă, iar pe plan sportiv să avem realizări. Singura şansă la un trofeu anul acesta e Cupa Cehiei. E greu să-i mai prindem pe cei de la Slavia în campionat.

Eu încă am contract cu cei de la Sparta şi mă voi dedica în totalitate acestei echipe până la finalul contractului. Fiecare merge pe drumul pe care şi l-a propus. Le doresc succes dacă va fi să plece unul dintre ei sau amândoi (n.r. Stanciu şi Vătăjelu).

Stanciu e un fotbalist foarte bun şi merită un transfer la o echipă mai bună. Îi doresc din toată inima să plece la o echipă mai bună, merită!
", a declarat Niţă pentru Telekom Sport.



Internaţionalul român a vorbit şi despre şansele echipei naţionale de a ajunge la Euro 2020, dintr-o grupă de calificare dificilă, în care tricolorii vor lupta pentru calificare cu Spania, Suedia şi Norvegia.

"Este o grupă dificilă, dar nu trebuie să mergem cu coada între picioare sau cu şansa a doua. Trebuie să ne batem cu toţi de la egal la egal şi să mergem cu gândul de a câştiga această grupă. Sunte echipe bune, dar trebuie să ne jucăm şansa!  Trebuie să fim uniţi pe teren şi să arătăm ca o familie.

Şi cei de la tineret au o grupă grea. Le doresc succes şi să aibă încredere în ei. Au arătat că merită să joace la un astfel de turneu!"
, spune Niţă.

Fostul goalkeeper al FCSB a vorbit şi despre lupta la titlu din Liga 1, unde o vede pe CFR favorită. Totuşi, Niţă are încredere că foştii săi colegi pot da lovitura în play-off.

"Nu-l cunosc pe domnul Teja. Le doresc succes celor de la FCSB şi să treacă peste cei de la CFR. Îmi doresc acest lucru.

Cei de la CFR formează un grup mai unit şi sunt un pic mai concentraţi când intră în teren.

Toată lumea spune de Dennis Man, spun şi eu de el. Îi doresc tot binele. A fost colegul meu de cameră şi ştiu ce poate!"
, a mai declarat Niţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin nitasparta pragatransferstanciu 

viewscnt
Articole similare