adplus-dvertising
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Victor Piţurcă nu s-a ferit şi l-a distrus pe Becali: "E anti-fotbal. Uitaţi ce păţesc copiii de la Viitorul"

VIDEO EXCLUSIV | Victor Piţurcă nu s-a ferit şi l-a distrus pe Becali: "E anti-fotbal. Uitaţi ce păţesc copiii de la Viitorul"

FCSB

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Victor Piţurcă a vorbit şi despre FCSB. Fostul selecţioner a explicat de ce jucătorii care au impresionat la Viitorul, sub comanda lui Gheorghe Hagi, dezamăgesc acum în tricoul vicecampioanei României.

"Ce pot să vă spun eu e că Gigi e anti-fotbal. Nu are nimic în comun cu fotbalul. El chiar crede că ştie ceva acum şi vorbeşte cu antrenorii. Nu poate să ştie nimic. Nu poţi să te pricepi stând la birou şi dând comenzi bagă-l pe ăla şi pe ăla. Şi sunt mulţi pe acolo care nu ştiu fotbal. Dar sunt acolo. Noroc că sunt condiţiile astea în fotbalul românesc, că altfel ar trebui să termine mereu pe locul 4-5 dacă erau echipe mai bune.

Dacă era după cheltuieli, după investiţii, FCSB trebuia să câştige campionatul autoritar. Copiii de la Viitorul vedem că au regresat. Eu vedeam aceşti jucători viitorul echipei naţionale, pe FCSB urcând mult valoric şi mergând în grupele Ligii Campionilor, dar au trecut doi ani şi aceşti jucători nu că au rămas la acelaşi nivel. Din contră.

O să se supere Gigi probabil. Numai din cauza lui. El îşi face rău cu mâna lui. La ce face el, normal că jucătorilor le e foarte greu să joace. Dacă îl iau pe Nedelcu, eu pe Nedelcu tot un jucător de mare viitor îl consider, dar cum să mai joace puştiul ăsta când era schimbat în minutul 40 sau la pauză jucând foarte bine.

Jucând mult mai bine ca alţi jucători, cum să mai crească acest copil, nu are cum. Coman îmi place foarte mult. Nu mai are personalitatea de la Viitorul. De ce? Fiindcă el se antrenează, vorbeşte patronul de el, joacă mai slab că îi e frică să joace. Îi e frică să ia pe cont propriu, cu toate voi scrieţi Coman nu ştiu ce, nu, nu. Ei nu mai au aceeaşi personalitate când intră în teren.Deci aceşti jucători în loc să crească, s-au dus în jos" , a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare