Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Voduţ nu este singurul caz!" Declaraţii uimitoare ale lui Andrei Vochin despre fotbaliştii pasionaţi de jocurile de noroc

VIDEO EXCLUSIV | "Voduţ nu este singurul caz!" Declaraţii uimitoare ale lui Andrei Vochin despre fotbaliştii pasionaţi de jocurile de noroc

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre cazul lui Mihai Voduţ, care a fost dat afară de la Viitorul după ce a fost dezvăluit faptul că a pariat pe meciurilei echipei la care juca.

„Sunt şi alţi jucători care au astfel de probleme. Sunt jucători de care mie mi-ar părea rău să aflu că s-au irosit din cauza jocurilor de noroc. Sunt jucători de valoare, unii sunt de echipe naţionale, dar nu mai sunt la naţională pentru că n-au mai dat randament la club. E păcat că se pierd astfel de jucători. Se vor trezi pe la 28 de ani când îşi vor da seama că au greşit.

Noi am găsit la un jucător de lot care regresa pentru că avusese un deces în familie. Murise un om care l-a ajutat în carieră şi de acolo am început să lucrăm cu el. Am spus şi clubului despre ce e vorba. Când vezi un astfel de jucător, poate n-ai răbdare cu el”, a spus Vochin în cadrul emisiunii Sport Report.

Oficialul FRF a continuat: „Cazul Voduţ va fi analizat de Comisia de Integritate. E în afara regulamentului ce s-a întâmplat acolo. Atâta vreme cât se spune că n-ai voie să joci şi tu o faci, atunci eşti vinovat. Câteodată ne întrebăm de ce un fotbalist cu calităţile fizice ale lui Voduţ nu are o evoluţie constantă. Dădea câte un gol de-ăla de ne minunam şi apoi nu mai performa. Întotdeauna aceşti jucători care nu fac performanţă pe o perioadă de timp trebuie căutaţi «în spate». Pentru că a jucat pe meciul lui, situaţia e mai gravă decât a fost la Şumudică. Până la urmă comisiile vor judeca”.

În discuţie a intervenit şi Basarab Panduru, care a ridicat o altă problemă: cluburile care sunt sponsorizate de casele de pariuri: „Jocurile de noroc sunt o mare problemă. Staţi puţin. Primele vinovate sunt cluburile care semnează cu casele de pariuri. Haideţi să fim noi primii care stopăm asta şi apoi să ne luăm de jucători. Mulţi jucători joacă la pariuri”.

Afla mai multe despre: vodutandrei vochisumudicapariuripacanelejocuri de noroc 

viewscnt
Articole similare