Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Video fabulos! Cum s-a tradus în conferinţa de presă a lui CS Mioveni. S-au descurcat cum au putut: "El asta a spus"

Video fabulos! Cum s-a tradus în conferinţa de presă a lui CS Mioveni. S-au descurcat cum au putut: "El asta a spus"

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a prezentat fotbaliştii din campania de transferuri comandată de noul antrenor, Nicolae Dică. Conferinţa de presă a avut parte şi de un moment inedit.

Conferinţă de presă inedită la CS Mioveni

CS Mioveni va avea o misiune infernală în 2023 şi va încerca să recupereze, de pe ultimul loc al clasamentului, punctele care o ţin departe de celelalte echipe. 

Argeşenii au bifat şapte transferuri, iar doi fotbalişti născuţi în în Franţa au oferit un moment savuros. 

Dylan Mboumbouni (Republica Centrafricană) s-a prezentat în franceză şi Amadou Diallo (Guineea) a tradus declaraţia în engleză. Mai departe, traducătorul român a relatat în limba maternă. 

Dylan Mboumbouni, în franceză: "Bună ziua! Sunt foarte bucuros că am semnat cu Mioveni. Sper că vom avea un parcurs bun şi ne vom îndeplini obiectivul". 

Amadou Diallo traduce din franceză în engleză: "El a zis bună ziua tututor. Este bucuros că a semnat cu Mioveni şi este pregătit să ajute echipa să se salveze". 

Traducătorul român: "Bună ziua la toată lumea. Sunt bucuros că am semnat cu CS Mioveni şi sper ca împreună cu colegii mei să îndeplinim obiectivul".

Transferurile făcute de CS Mioveni, odată cu sosirea lui Nicolae Dică: Bogdan Rusu, Alexandru Greab, Amadou Diallo, Dylan Mboumbouni, Amine Benchaib, Shaquill Sno şi Lepistu Brent

Cuvântul a fost luat şi de Nicolae Dică, cel care este conştient de misiunea grea pe care o va avea. 

"Sunt jucători pe care eu i-am dorit. Îmi doresc foarte mult ca ei să se integreze foarte repede. Au mare încredere şi ei că putem să facem lucruri frumoase împreună. Pentru noi, toate partidele sunt importante. Toate partidele sunt grele. Întotdeauna vom pleca cu şansa a doua. 

Nu vom intra cu acel gând că nu avem nicio şansă la fiecare joc. Cu oricine vom juca, ne vom bate şi vom avea şansa noastră", a anunţat noul antrenor al ultimei clasate din Superligă.  

Afla mai multe despre: cs mioveniconferinta de presa cs mioveni 

viewscnt
Articole similare