Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FABULOS | Nu se poate mai dramatic de atât! Cum a câştigat BATE Borisov titlul în Belarus! Fanii n-au mai aşteptat finalul

VIDEO FABULOS | Nu se poate mai dramatic de atât! Cum a câştigat BATE Borisov titlul în Belarus! Fanii n-au mai aşteptat finalulgalerie foto

Campionate

Comentarii

Final incredibil de sezon în prima ligă din Belarus, acolo unde BATE Borisov a cucerit al 12-lea titlu consecutiv şi 14-lea din istorie, după un meci nebun.

BATE era lider în calasament înainte de ultima etapă, însă Dinamo Minsk putea trece peste în clasament, cu condiţia să se impună în deplasarea de la Vitebsk, iar trupa din Borisov să piardă cu Gorodeja, formaţie lipsită de griji în în finalul de sezon.

Dinamo Minsk s-a impus cu 4-1 la Vitebsk şi mai aştepta pasul greşit al lui BATE, care în mod surprinzător părea să vină.

Gorodeja a condus cu 3-1 până în minutul 78, când Vitali Rodionov a redus din handicap, din penalty. S-a intrat în prelungiri, iar în minutul 90 Dinamo Minsk era campioană. BATE Borisov a egalat însă în minutul 90+5 şi şi-a asigurat astfel al 12-lea titlu consecutiv în Belarus, la egalitate de puncte cu Dinamo Minsk.

  • Gorodeja - BATE 3-3 (Dubajic 24, 46, Pavlyuchek 33 / Ivanic 18, 90+5, Rodionov 78 - pen).


Clasament final Belarus


 

Afla mai multe despre: belarusbatedinamo minsktitlu belarus 

viewscnt
Articole similare