Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Falub îşi asumă retrogradarea Chiajnei: "Când iei două goluri la fiecare meci nu meriţi să rămâi în Liga I" Antrenorul explică scandalul din finalul meciului

VIDEO | Falub îşi asumă retrogradarea Chiajnei: "Când iei două goluri la fiecare meci nu meriţi să rămâi în Liga I" Antrenorul explică scandalul din finalul meciului

Concordia Chiajna

Comentarii

Adrian Falub este antrenorul cu care Concordia Chiajna a ajuns în Liga 2, după opt sezoane în prima divizie. Tehnicianul a preluat echipa în iarnă, dar nu a reuşit salvarea de la retrogradare.

Falub spune ce a dus la neîndeplinirea obiectivului. 

"E mare păcat pentru că îmi doream foarte mult, dar nu am ales bine în iarnă şi îmi asum. Nu e numai vina jucătorilor, e şi vina mea, eu am condus, eu am făcut selecţia, eu am condus echipa, eu am făcut-o, îmi asum responsabilitatea pentru tot ce s-a întâmplat atunci. Problema noastră nu a fost jocul şi nu a fost faptul că nu am marcat. Problema noastră a fost că am luat goluri. Şi azi cu o echipă care a ajuns la poartă din două outuri. A ajuns la poartă din două outuri. Nu pot să zic că ne-au dominat ca joc. Problema noastră e că nu am reuşit să închidem jocurile, am luat multe goluri. Când iei la fiecare meci 2 goluri înseamnă că nu meriţi să rămâi în Liga I" a concluzionat antrenorul Concordiei. 
 
Totuşi, Falub a plecat cu un gust amar de la Călăraşi. S-a certat cu cei de pe banca adversă, deranjat de tertipurile gazdelor pentru a obţine victoria. A fost scandal în toată regula la marginea terenului. 
 
 
 
"Am înţeles. E un meci important pentru tine, dar de pe bancă să tot strigi aruncă mingea în teren. Păi unde suntem? Suntem la fotbal. 23.32 Ce e asta? La fiecare faza te ridici şi înjuri banca adversă şi le strigi la copiii de minge să arunce în teren. Păi hai să vedem dacă e aşa mare bărbat. Ce tot înjuri cu trei inşi în spatele tău. Ce e ţigănia asta? La banca de rezerve la mine se întâmplă vreodată aşa ceva? Să fie 5 inşi în spate să înjure şi să le spună la copiii de mingi să arunce în teren? Păi ce fotbal jucăm în Liga I? suntem slabi, îmi asum, sunt slab antrenor, ce vreţi voi, dar să arunci mingea de 10 ori, în ultimele 10 minute au aruncat de 15 ori. Ce fotbal jucăm?" s-a revoltat antrenorul. 
 
 
 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: concordia chiajnaadrian falubretrogradarescandalcălăraşi 

viewscnt
Articole similare