Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui PSG n-au suportat triumful rivalilor şi i-au atacat pe suporterii lui OM pe străzile din Capitala Franţei

VIDEO | Fanii lui PSG n-au suportat triumful rivalilor şi i-au atacat pe suporterii lui OM pe străzile din Capitala Franţei
Comentarii

Suporterii echipei Olympique Marseille care urmăreau semifinala retur cu FC Salzburg într-un bar din Paris au fost atacaţi de persoane mascate şi îmbrăcare în negru, doisprezece fani fiind răniţi uşor, informează AFP.

Incidentul a avut loc în Arondismentul 11 al capitalei franceze, puţin după ora locală 23.00. Aproximativ 20 de persoane mascate au pătruns în localul în care se aflau între 50 şi 100 de susţinători ai lui OM şi au aruncat cu sticle şi alte proiectile înspre aceştia. Atacatorii au fugit rapid din local, în timp ce fanii marsiliezi au căutat adăpost într-o curte din apropierea barului. Aceştia din urmă nu au mai apucat să vadă finalul meciului de la Salzburg.

În schimb, la Marsilia, suporterii au petrecut pe străzile oraşului, cu sunet de claxoane, torţe şi fumigene, dar şi la Stadionul Velodrome, unde partida a putut fi urmărită pe un ecran uriaş.

Olympique Marseille s-a calificat în finala Ligii Europa, deşi a pierdut, joi, meciul disputat în deplasare, cu scorul de 1-2 (0-2, 0-0), în faţa formaţiei FC Salzburg, după prelungiri, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, la Marsilia, scorul a fost de 2-0 pentru OM.

În finală, OM va evolua împotriva echipei Atletico Madrid, care a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Arsenal Londra, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, la Londra, scorul a fost 1-1.

Golul a fost marcat de Diego Costa, în minutul 45+2.

Finala va avea loc la 16 mai, la Lyon.

Afla mai multe despre: psgmarseillebataieeuropa league 

viewscnt
Articole similare