Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Farul - FCSB 3-1. Trupa lui Hagi, fără milă în faţa roş-albaştrilor lui Dică. Un nou lider în Superligă

VIDEO | Farul - FCSB 3-1. Trupa lui Hagi, fără milă în faţa roş-albaştrilor lui Dică. Un nou lider în Superligă

Fotbal intern

Comentarii

Farul s-a impus în faţa FCSB-ului, scor 3-1, în etapa a opta din Superligă. Golurile au fost semnate de Alibec ('23), din penalty, Doukoure ('45+2) şi Grameni ('77) pentru gazde, respectiv Compagno ('70), la debut, pentru oaspeţi. Cu această victorie, Farul revine pe primul loc, în timp ce FCSB rămâne pe locul 13.

LIVE VIDEO | Farul - FCSB 3-1 (Alibec 23 - pen, Doukoure 45+2, Grameni 77 / Compagno 70)


Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - K. Doukoure, Nedelcu, T. Băluţă - Casap, Alibec, L. Munteanu; Rezerve: Buzbuchi - Corinus, Artean, Borza, Grameni, Pitu, Torje, Morar, R. Moldoveanu; Antrenor: Gheorghe Hagi 
  • FCSB: Târnovanu - R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Dulca - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - Compagno; Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Haruţ, I. Stoica, Miculescu, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu; Antrenor: Nicolae Dică

Min 90+3. Final de meci. Farul câştigă şi revine pe primul loc.

Min 79. Posibil penalty Farul. Grameni cade în urma unui duel cu Radunovic, arbitrul arată punctul de la 11 metri, dar revine asupra deciziei după ce verifică faza la VAR.

Min 77. GOOOL Farul. Grameni reface diferenţa de două goluri, după o centrare a lui Pitu, amii intraţi în repriza secundă.

Min 70. GOOOL FCSB. Compagno marchează la debut pentru formaţia lui Dică, după o acţiune splendidă făcută de Coman.

Min 68. Ocazie FCSB. Vicecampioana ameninţă timid poarta constănţenilor.

Min 64. Ocazie Farul. Louis Munteanu este din nou periculos la poarta FCSB-ului. Este autorul primului şut pe poartă din reprisa secundă.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 45+2. Min 45+2. GOOOL Farul. Doukoure fructifică o centrare ideală a aceluiaşi Louis Munteanu. Este primul gol al ivorianului pentru dobrogeni.

Min 45. Ocazie FCSB. Compagno are o şansă de a marca, dar fără succes.

Min 43. Schimbare Farul. Artean intră în locul accidentatului Nedelcu.

Min 23. GOOOL Farul. Alibec transformă impecabil lovitura de pedeapsă şi deschide scorul la Ovidiu.

Min 22. Penalty Farul. Louis Munteanu obţine o lovitură de la 11 metri pentru gazde, după ce a fost tras de tricou de Dawa.

Min 13. Ocazie FCSB. Oaspeţii ameninţă şi ei poarta Farului, dar Cordea ratează ţinta dintr-o poziţie foarte bună.

Min 12. Ocazie Farul. Doukoure este lansat excelent de Alibec, dar Târnovanu intervine din nou providenţial.

Min 8. Ocazie Farul. Dobrogenii au prima şansă în acest meci, dar Târnovanu este la post. Se anunţă un duel cu multe faze de poartă.

Min 1. A început partida.


Meciul dintre Farul Constanţa şi FCSB le pune faţă în faţă pe liderul Superligii dinaintea etapei şi vicecampioana din sezonul trecut.

După victoria Rapidului (1-0 cu U Cluj), Farul a căzut pe locul doi, dar cu o victorie în partida de diseară are şansa de a reveni în fruntea clasamentului.

Formaţia de la malul mării şi FC Hermannstadt au rămas singurele două echipe care nu au pierdut niciun meci până acum în Superligă.

Gruparea pregătită de Gică Hagi vine după succesul răsunător înregistrat în weekend în faţa campioanei CFR Cluj, chiar în Gruia (3-1), unde a ieşit în evidenţă noua achiziţie Louis Munteanu.

De partea cealaltă, FCSB se va prezenta după un egal scos in-extremis în faţa nou-promovatei FC Hermannstadt şi rămâne cu o singură victorie în campionat.

Dacă în Conference League a reuşit o calificare în faza grupelor, vicecampioana a rămas datoare în Superligă, acolo unde speră să urce în prima jumătate a ierarhiei cât mai repede posibil.

Afla mai multe despre: farul fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare