adplus-dvertising
You are here:

VIDEO Fata lui Marius Şumudică arată senzaţional şi a atras toate privirile la Gala Fotbalului Românesc

VIDEO Fata lui Marius Şumudică arată senzaţional şi a atras toate privirile la Gala Fotbalului Românesc

Diverse

Comentarii

Sarah-Maria Şumudică are un tată extrem de celebru în lumea fotbalului, dar are toate şansele să devină un nume la fel de important în lumea modei.

Sarah-Maria Şumudică are 18 de ani si este fiica antrenorului roman Marius Sumudica, fostul campion al Romaniei.

Are peste 12 mii de urmăritori pe Instagram, printre care şi câţiva fotbalişti celebri din Liga 1, iar visul ei este acela de a defila pe marile podiumuri internaţionale

”Fac modelling de aproximativ doi ani. Urmăresc să fiu cât mai delicată şi să fac în continuare acest lucru, pentru că asta îmi place cel mai mult şi cred că mă pricep” a mărturisit Sarah Şumudică, al cărei designer preferat este Laura Olteanu, cea care a şi promovat-o în acest domeniu.

Cine e vedeta familiei? ”Fiecare e pe drumul lui, cu calităţile lui. Eu vreau să îmi croiesc un drum strict pe numele meu, nu vreau să se creadă că mă ajută el. I-am spus de la început că vreau să merg pe drumul meu, să demonstrez că pot singură, fără sprijin” a mărturisit Sarah, care a confirmat că tatăl ei nu a venit încă la nicio prezentare: ”A venit doar mama mea, care este susţinătoarea mea numărul 1” a mai spus Sarah.

Pentru Sarah, Marius Şumudică este antrenorul anului în România: ”Sincer, cred că el merita. Nu doar pentru că este tatăl meu, dar a avut nişte rezultate destul de bune şi chiar merita. Chiar dacă a mai avut nişte eşecuri, el din acele eşecuri a învăţat şi a ştiut ce să corecteze. De aceea este cel mai bun antrenor”

Pe lângă Sarah, Şumudică mai are un băiat, Marius Şumudică jr., care a cochetat cu fotbalul.

viewscnt
Articole similare