Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fază revoltătoare azi în Superliga! "Aşa ceva nu pot înţelege, cum oamenii pot justifica această fază?"

VIDEO | Fază revoltătoare azi în Superliga! "Aşa ceva nu pot înţelege, cum oamenii pot justifica această fază?"

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi e campioana remizelor în Superliga, cu şase din şapte etape, dar FC Voluntari a beneficiat de pe urma unei decizii de arbitraj, la meciul din Moldova.

Fază revoltătoare în Oţelul - FC Voluntari: "E cât casa, nu există ceva mai clar, nu există"

Oţelul Galaţi a încheiat vineri la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania formaţiei FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a şaptea din Superligă. Ilfovenii au egalat în numai trei minute.

Nou-promovata a condus cu 2-0, dar a cedat avantajul pe finalul partidei, după minutul 77. 

MM Stoica a comentat rezultatul final al partidei, dar a remarcat şi o greşeală gravă de arbitraj. 

În minutul 71, Matei Tănasă, de la Oţelul, şi Cristian Paz, fotbalistul de la FC Voluntari, s-au duelat pentru minge şi au picat pe gazon. 

Cristian Paz s-a ridicat primul, dar l-a călcat pe adversarul său şi a continuat să apese pe piciorul lui Tănasă, iar faza a fost taxată imediat de MM Stoica. 

"Acum au condus 2-0, doar pe asta n-au mai făcut-o. Când faci asemenea gafe, la ce să te aştepţi? Nu ţin minte o echipă care să fi avut acest ghinion într-un start de campionat. Dacă aveau cu opt puncte în plus, unde erau? 

Aici cred că Dorinel are dreptate să se plângă de arbitraj. Paz trebuia eliminat. Nu înţeleg. N-a văzut Feşnic, accept, dar Costreie să nu-l cheme de la VAR, care-l calcă intenţionat... Aşa ceva nu pot înţelege, cum oamenii pot justifica această fază? Să-l calce şi să stea cu piciorul pe el... 

Uită-te cum se ridică pe piciorul lui. Nu se justifică roşu? Că nu i-a rupt piciorul, nu? (n.r. - ironic). E cât casa, nu există ceva mai clar, nu există. Îi poate rupe piciorul. Nu ai cum. Dacă iese Vassaras şi zice că nu e roşu, înseamnă că noi trecem prin fotbal ca gâsca prin apă. Pe Costreie îl găsesc vinovat, nu pe Feşnic", a declarat oficialul FCSB, la Orange Sport

FC Voluntari are 10 puncte şi ocupă locul 5, în timp ce Oţelul a ajuns la al şaselea meci egal în şapte etape şi, cu 6 puncte, se află pe locul 12.

VIDEO | Cristian Paz l-a călcat pe Matei Tănasă

Afla mai multe despre: otelulfc voluntarimm stoica 

viewscnt
Articole similare