Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza zilei la Next Gen Finals! Discuţie despre cafea în pauza dintre seturi: "6 euro pe toate, e ridicol!" :)

VIDEO | Faza zilei la Next Gen Finals! Discuţie despre cafea în pauza dintre seturi: "6 euro pe toate, e ridicol!" :)

Tenis

Comentarii

S-au decis semifinalele la turneul celor mai buni tineri tenismeni de la Milano. Rusii Rublev si Medvedev, croatul Coric si sud-coreeanul Chung se vor lupta pentru trofeu.

Ultima zi din faza grupelor a fost plina de suspans la Next Gen Finals. Singurul calificat dupa doua meciuri, sud-coreeanul Chung l-a invins si pe reprezentantul gazdelor Quinzi si a castigat grupa A.

Pe locul secund al Grupei A a terminat rusul Andrei Rublev, care a castigat dupa mai bine de doua ore meciul cu adversarul direct la calificarea in semifinale, Shapovalov. Canadianul a oferit faza zilei impreuna cu antrenorul sau Martin Laurendeau. In pauza dintre seturi, in locul unei sedinte tehnice, cei doi au avut alte lucruri discutat.

- Tipule, îţi spun, cea mai bună cafea pe care am băut-o.

- Am luat un capuccino, un espresso şi un croissant, şase euro. De tot râsul.


- Nu e ca la Basel, nu? Cinci euro cafeaua...
- Şase euro pe toate, e ridicol. Şi au fost atât de bune!

Cele mai mari emotii au fost traite de jucatorii grupei B, unde trei tenismeni aveau sanse la semifinale. Daniil Medvedev l-a invins in patru seturi pe americanul Donaldson, dar depindea de meciul Khacianov-Coric. Croatul era deja calificat, iar rusul Khacianov avea nevoie de victorie in 3 sau 4 seturi pentru a merge in semifinale. Khacianov a castigat primele doua seturi, dar Coric, caruia ii trebuiau doua seturi pentru a castiga grupa, a revenit incredibil si a castigat meciul. Asadar, in semifinale vom avea duelurile Chung - Medvedev si Coric - Rublev. 

Afla mai multe despre: faza zileinext gen finalsshapovalovmartin laurendeau 

viewscnt
Articole similare